Adelina Pestrițu, categorică. ”Nu îmi spuneți așa că îmi sar toți hate-erii în cap”

09.04.2022, 14:04
Adelina Pestrițu, categorică. ”Nu îmi spuneți așa că îmi sar toți hate-erii în cap”
Adelina Pestrițu, categorică. ”Nu îmi spuneți așa că îmi sar toți hate-erii în cap”

Fosta asistentă de televiziune Adelina Pestrițu, în vârstă de 35 de ani,  a vorbit la o emisiune de televiziune despre faptul că promovează bunele maniere în mediul online. Vedeta a reacționat imediat când i s-a spus că este profesoară de bune maniere: ”Nu îmi spuneți așa, profesoara de bune maniere, că îmi sar toți hate-erii în cap”.

Adelina Pestrițu a fost invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a vorbit despre faptul că în ultima perioadă de timp promovează bunele maniere în social media.

Vedeta a început să promoveze bunele maniere acum un an, în luna martie 2021.

Adelina Pestrițu, categorică. ”Nu pot să spun că în casă respect tot timpul Codul Bunelor Maniere”

“Nu îmi spuneți așa, profesoara de bune maniere, că îmi sar toți hate-erii în cap. Eu doar citesc Codul Bunelor Maniere și recomandările le pun în reel-uri. Facem un an acum și mă bucur mult de succesul avut, în condițiile în care este și conținut educativ”, a declarat Adelina Pestrițu.

”Nu pot să spun că în casă respect tot timpul Codul Bunelor Maniere, dar dacă merg undeva îmi amintesc că am filmat acel episod și țin cont”, a completat aceasta.

Adelina Pestrițu e căsătorită și are o fetiță

Adelina Pestrițu a fost asistentă de televiziune, iar acum este influencer și se bucură de mare succes în mediul online. În ceea ce privește viața personală, aceasta a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj al vedetei a fost cu Liviu Vârciu.  Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Cuplul a aniversat pe 20 iulie 2021 doi ani de la cununia religioasă. În data de 3 august 2021, fiica celor doi, Zenaida, a împlinit trei ani.

Adelina Pestrițu a dat detalii din mariajul său în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”Mereu m-a lăsat să decid. Știe că n-aș face ceva care ar periclita în vreun fel familia noastră. Mă cunoaște destul de bine și are încredere, probabil și pentru că niciodată nu i-am dat motive să fie altfel”, a spus Adelina Pestrițu.

Despre relația cu soțul ei, Virgil Șteblea, Adelina Pestrițu a spus: ”O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul. Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete”.

citește și...