Adelina Pestrițu, adevărul despre relația cu Virgil Șteblea. ”Nu este perfectă”

22.07.2021, 14:40
Adelina Pestrițu, adevărul despre relația cu Virgil Șteblea. ”Nu este perfectă”
Adelina Pestrițu, adevărul despre relația cu Virgil Șteblea. ”Nu este perfectă”

Adelina Pestrițu a dat detalii din relația cu soțul său, Virgil Șteblea, împreună cu care are un copil. . Fosta vedetă de televiziune a afirmat că relația lor nu este deloc perfectă. De asemenea, Adelina Pestrițu  a mărturisit și ce anume o deranjează la partenerul ei de viață, dar și cine este mai gelos dintre ei doi.

Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Cuplul a aniversat pe 20 iulie 2021 doi ani de la cununia religioasă. În data de 3 august 2021, fiica celor doi, Zenaida, va împlini trei ani.

Adelina Pestrițu a dat detalii despre relația cu soțul său la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. „Relația noastră nu este perfectă. De multe ori spun comunității mele de pe Instagram: ”Fetelor, nu există relație perfectă! Dacă vedeți asta pe Instagram, e doar o chestie cu care ne încărcăm, ne bucurăm privirile. În rest, nu există relație perfectă”. Ne certăm, avem tot felul de subiecte pe care ne contrazicem. Uneori mă enervează pe mine că-și lasă hainele împrăștiate. Eu îl enervez pe el pentru că nu închid geamurile seara și intră țânțarii în casă. Are el o obsesie cu geamurile închise seara. Avem tot felul de contradicții și e normal. Intervin mici neînțelegeri și cred că ar fi plictisitor dacă ar fi totul perfect”, a spus Adelina Pestrițu, potrivit revistei Unica.

Adelina Pestrițu, adevărul despre relația cu Virgil Șteblea. Cine este mai gelos

Adelina Pestrițu a vorbit și despre gelozie.

„Eu mă arăt mai geloasă. Și el este gelos, dar nu arată. Mi-a plăcea să arate puțin mai mult. Gelozia e dovada clară că există dragoste sinceră, eu așa cred. Bine, să nu o ducem în gelozie bolnăvicioasă, să transforme relația în ceva toxic”, a spus bruneta.

De ce nu mai publică Adelina Pestrițu poze cu fetița ei în mediul online

În ultima perioadă de timp, Adelina Pestrițu nu a mai publicat în mediul online fotografii cu fetița sa. Vedeta le-a explicat celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare de ce nu mai postează, pe rețelele de socizaliare, imagini cu fiica sa.

”Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii”, a spus Adelina Pestrițu, potrivit revistei Viva.

citește și...