Adele a făcut senzație. Vedeta a îmbrăcat o ținută de 20.000 de dolari

23.02.2022, 15:01

Adele a fost o apariție spectaculoasă la un meci NBA. Vedeta a îmbrăcat o ținută de 20.000 de dolari. Adele a făcut senzația la un meci NBA, unde a apărut alături de iubitul ei, Rich Paul. Artista a fost surprinsă într-o ținută care a atras privirile tuturor, însă prețul acesteia este cel care a uimit și mai mult. Ținuta vedetei a costat nici mai mult, nici mai puțin de 20.000 de dolari.

Celebritățile iau foarte în serios ceea ce poartă la meciurile de baschet. În timp ce majoritatea oaspeților preferă combinații de ținute relaxate, cum ar fi un tricou cu blugi, vedete precum Kendall Jenner, Adele gravitează spre imprimeuri remarcabile și cizme sofisticate cu vârf ascuțit. Pentru NBA All-Star Game de pe 20 februarie, ea a purtat cea mai atrăgătoare piesă de până acum. Adele a purtat o haină cu imprimeu leopard la meciul de baschet.

Adele a demonstrat cum o haină leopard este o alegere neașteptat de la modă pentru un meci de baschet. Îl poți îmbrăca cu blugi, un top mulat și mulate sau îl poți îmbrăca cu o rochie mini și colanți, așa cum a făcut Adele. Haina ei exactă Alaïa nu este disponibilă momentan pentru cumpărături.

Ținuta vedetei a costat nici mai mult, nici mai puțin de 20.000 de dolari

Potrivit experții în modă, haina din păr de vițel cu animal print a artistei a costat-o 14.700 de dolari, iar rochia scurtă cu același model, este în valoare de 3.180 de dolari. Ținuta a fost completată de cizmele Manolo Blahnik de piele neagră și până la genunchi, care costă 1.375 de dolari.

Lipsea, însă,  inelul gigant cu diamant în formă de para pe care îl poartă luna aceasta, care a stârnit zvonuri de logodnă la Brit Awards. Experții în pietre prețioase au declarat pentru Page Six Style că scânteia Lorraine Schwartz pare să aibă aproximativ 10 carate și ar putea valora un milion de dolari.

Adele, îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Rich Paul

Câștigătoarea a 15 premii Grammy are o relație cu Rich Paul, agentul lui LeBron James, în vârstă de 39 de ani. Vedeta a mărturisit că nu a mai iubit niciodată așa cum o face acum.

„Este pur și simplu hilar. Oh, este atât de amuzant, e hilar, da. Și foarte inteligent. Știi, el este foarte, foarte inteligent. Este  incredibil să-l vezi făcând ceea ce face. Mă iubește și sunt deschisă să iubesc și să fiu iubită de altcineva. Este foarte interesant să-mi văd reacția în general la orice mă doare acum, când mă simt atât de sigură pe mine, și aici nu vorbesc doar de romantism”, a declat Adele în interviul oferit pentru Oprah Winfrey.

citește și...