VIDEO / Cântăreața Adele lansează o nouă piesă, după șase ani

06.10.2021, 11:22
VIDEO / Cântăreața Adele lansează o nouă piesă, după șase ani
VIDEO / Cântăreața Adela lansează o nouă piesă, după șase ani

Celebra cântăreață britanică Adele, în vârstă de 33 de ani, lansează o nouă piesă. Artista a publicat marţi în mediul online un fragment din videoclipul unei noi melodii, intitulată „Easy On Me”, care va fi lansată luna aceasta, în data de 15 octombrie. Este prima piesă după albumul „25” lansat în 2015 şi premiat cu trofeul Grammy.

Adele este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală internațională. Aceasta a cucerit publicul din toată lumea cu melodii precum „Hello” şi „Someone Like You”.

Marți, Adela a publicat, pe contul său de Twitter, un fragment din videoclipul unei noi melodii – ”Easy On Me”, prima după albumul „25” lansat în 2015 şi premiat cu trofeul Grammy, transmite Agerpres. „Easy On Me – 15 octombrie”, a menționat Adele în dreptul videeoclipului alb-negru.

Adele a început să cânte de la vârsta de patru ani

Adele s-a născut la 5 mai 1988, în Tottenham, Marea Britanie. A început să cânte de la vârsta de patru ani, în copilărie fiind influenţată de muzica formaţiei britanice Spice Girls. Adele a mărturisit că şi-a dorit să devină cântăreaţă încă de la 13 ani, după ce a fost la unul dintre concertele lui Pink şi a fost impresionată de show-ul acesteia.

La vârsta de 16 ani Adele a absolvit Şcoala ”BRIT” din Selhurst, Croydon (Londra), unde le-a avut colege de clasă pe Leona Lewis şi Jessie J. La 16 ani a lansat prima piesă, ”Hometown Glory”, care a ajuns până pe locul 19 în topul single-urilor din Marea Britanie, iar primul material discografic – ”19”, l-a lansat în anul 2008.

FOTO: Hepta

citește și...