Adele, una dintre cele mai bine plătite vedete feminine din Las Vegas. Artista încasează sume uriașe de bani

18.01.2022, 13:52

Adele este una dintre cele mai bine plătite vedete feminine din Las Vega. Vedeta va câștiga 500.000 de lire sterline pentru un spectacol de vineri, ceea ce o face una dintre cele mai bine plătite vedete feminine din istoria rezidențelor din Las Vegas. Artista încasează sume uriașe de bani.

Cântăreața superstar își va lua parte din vânzări, precum și din toate produsele vândute la locația de 4.200 de locuri.

Cântăreața britanică Adele va cânta în Las Vegas în fiecare weekend de acum și până pe 16 aprilie.

Cel mai scump bilet, 9.000 de lire sterline

Biletele pentru weekendurile cu Adele la Colosseumul Caesars Palace variază între 700 și 9.000 de lire sterline.

Ea va primi o serie de avantaje care vin împreună cu suita privată de 30.000 de lire sterline pe noapte, care vine cu un majordom, un asistent executiv, șofer și securitate.

„Se așteaptă ca Adele să câștige peste 500.000 de lire sterline pe concert”

„Se așteaptă ca ea să câștige peste 500.000 de lire sterline pe concert, doar datorită vânzărilor de bilete, chiar înainte de comercializare.”

Se înțelege că Rod Stewart a făcut un spectacol de 1,9 milioane de lire sterline pentru rezidența sa la Colosseum, în timp ce se spune că Lady Gaga a făcut peste 700.000 de lire sterline un concert pentru rezidența sa MGM Park Theatre între 2017 și 2019.

Londoneza a anunțat anul trecut că va susține 24 de concerte la Ceasars, care vor avea loc din această săptămână până la jumătatea lunii aprilie.

Adele va cânta, de asemenea, la ora de vară britanică Hyde Park pe 1 și 2 iulie, biletele fiind deja revândute la prețul de peste 700 de lire sterline.

Vine după ce albumul ei 30 a fost lansat în noiembrie și a devenit rapid cel mai rapid vândut album al anului atât în ​​Marea Britanie, cât și în SUA.

Prima piesă Easy On Me a doborât recordul din toate timpurile ca fiind cea mai difuzată melodie într-o zi pe Spotify, cu peste 24 de milioane de streamuri în întreaga lume.

Single-ul a fost, de asemenea, numărul 1 în Marea Britanie timp de opt săptămâni neconsecutive și a devenit cel mai bun cântec al ei de până acum, după ce a depășit perioada ei de cinci săptămâni pe primul loc pentru Someone Like You în 2011.

citește și...