Adela Popescu, prima poză cu burtica de gravidă. ”Dar ce avem noi aici?”

20.01.2021, 12:27
Adela Popescu, prima poză cu burtica de gravidă. ”Dar ce avem noi aici?”
Adela Popescu, prima poză cu burtica de gravidă. ”Dar ce avem noi aici?”

Adela Popescu a publicat prima fotografie în care își arată burtica de gravidă.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani. Adela Popescu și familia sa se află în această perioadă în vacanță în Maldive.

Pe contul ei de socializare, prezentatoarea de televiziune Adela Popescu a dat publicității prima fotografie în care își arată burtica de gravidă. „Dar ce avem noi aici?”, a scris vedeta în dreptul imaginii în care apare îmbrăcată într-o rochie lungă și vaporoasă, de culoare neagră.

Cum au reacționat copii lui Radu Vâlcan și ai Adelei Popescu când au aflat că se mărește familia

Radu Vâlcan a explicat și cum au reacționat cei doi băieți ai lui și ai Adelei Popescu în momentul în care au aflat că în familie mai vine un bebeluș.

„Frăţiorii au aflat deja, iar cel mare, Alexandru, îşi face planuri cum îi îmbracă pe ceilalţi doi în eroii lui în pijamale şi toate personajele acestea pe care le “îmbrăţişează” zi de zi. Sunt fericiţi, în special cel mare pentru că înţelege mai multe, abia aşteaptă”, a dezvălui prezentatorul TV.

Acesta a comentat și pe marginea decizie Adelei Popescu de a stat acasă în această perioadă, renunțând să mai apară la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Da, într-adevăr va rămâne mai devreme acasă, este şi perioada aceasta destul de agitată cu pandemia, încercăm să ne protejăm pe noi, pe bebluş, pe copii, pe cei în vârstă cu care interacţionăm aproape zilnic, sunt mai multe motive pentru care a ales să rămână acasă până se liniştesc lucrurile”, a afirmat Radu Vâlcan.

citește și...