Adela Popescu, despre gelozia din cuplu. ”Radu avea un renume de Don Juan”

27.02.2020, 14:43
Adela Popescu, despre gelozia din cuplu. ”Radu avea un renume de Don Juan”
Adela Popescu, despre gelozia din cuplu. ”Radu avea un renume de Don Juan”

Adela Popescu a făcut mărturisiri despre începutul relației ei cu Radu Vâlcan, cu care, împreună cu copiii lor, formează o familie fericită.

Adela Popescu a recunoscut că au fost foarte multe gelozii chiar înainte de a începe relația cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, dat fiind că prezentatorul de televiziune era recunoscut ca un adevărat Don Juan.


„Culmea, cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relația. Radu avea un renume de mare Don Juan și în clipa când am început să ne privim pe sub gene și să ne dăm seama că între noi se naște ceva, evident că primul gând a fost: „Dar oare nu sunt doar o nouă cucerire pe lista lui? După, gata, își vede de drum mai departe”. Așa că mi-am propus să nu mă afișez cu el până nu sunt absolut convinsă că e foarte îndrăgostit de mine. Abia când mi-a fost clar că nu e ceva întâmplător și că între noi sunt sentimente foarte puternice, am fost de acord să ne afișăm”, a povestit Adela Popescu pentru libertatea.ro.

Vedeta este de părere că partenerul său de viață este un bărbat care a trecut prin numeroase experiențe și știe exact ce vrea de la viață.


”Eu cred că oamenii care au avut succes amoros sunt mult mai dispuși să fie fideli, pentru că au văzut cum e în toate felurile și au devenit imuni la complimente și la replici de agățat, trecând prin asta foarte des. În ceea ce îl privește pe Radu, care nu face excepție, e în categoria bărbaților care a și avut experiențe și știe ce vrea de la viață”, a adăugat Adela Popescu.

citește și...