De ce a renunțat Adela Popescu la actorie și muzică! Prezentatoarea de la ‘Vorbește lumea’ a refuzat să mai joace în seriale tv

31.01.2020, 18:20
De ce a renunțat Adela Popescu la actorie și muzică! Prezentatoarea de la 'Vorbește lumea' a refuzat să mai joace în seriale tv
De ce a renunțat Adela Popescu la actorie și muzică!

Adela Popescu se poate considera o femeie norocoasă! Are o familie minunată și o carieră strălucitoare. Blondina a devenit cunoscută datorită rolurilor pe care le-a interpretat în anumite seriale românești.

Soția lui Radu Vâlcan a jucat în mai multe producții de la noi, printre care ‘Lacrimi de iubire’ și ‘Pariu cu viața’. Adela Popescu a apărut ultima dată într-un serial în urmă cu mai bine de 5 ani.

De ce a renunțat Adela Popescu la actorie și muzică!

Adela Popescu a vorbit recent despre viața de familie, dar și despre proiectele sale de viitor, în tv. Vedeta a recunoscut că a primit propuneri de a mai apărea în diverse producții televizate, dar a fost nevoită să le refuze pe toate. Adela Popescu a dat vina pe programul încărcat, ținând cont că are doi copii și o emisiune de prezentat la Pro Tv.

‘Au existat două propuneri în ultimii doi ani pentru a juca în seriale, însă nu s-au putut concretiza pentru că programul meu nu îmi permitea să fac și emisiunea și serialele, mai ales că îmi doresc foarte mult să îmi petrec cât mai mult timp alături de copii. Dar, în schimb, am jucat în piese de teatru și sunt în discuții acum pentru un rol într-un film de lung metraj care ar trebui să se filmeze în toamnă’, a spus aceasta pentru Libertatea.ro.

Adela Popescu s-a retras și din lumea muzicală, deși avea un succes colosal.

‘Cred că există un timp pentru toate, dar cred că într-adevăr nu aș fi putut face față. Și, pentru a face muzică așa cum se face, e nevoie să pleci mult de acasă, o piesă degeaba o scoți și are succes dacă nu o și cânți, prin țară, la concerte, pentru că nu se bucură oamenii de ea și de energia ta. Așa că nu este momentul acela, dar, dacă voi auzi o piesă așa pentru sufletul meu cu siguranță o voi înregistra. Altfel, cântăm toată ziua prin casă, adormim copiii, la duș, ce să zic – muzica e muzică’, a mai adăugat Adela.

citește și...