Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în vacanță fără copii! Cei doi soți au ales o destinație exotică

21.02.2020, 14:25
Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în vacanță fără copii! Cei doi soți au ales o destinație exotică
Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în vacanță fără copii!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în vacanță! Cei doi soți se relaxează în aceste momente în Dubai și au publicat primele imagini de acolo. Este pentru prima dată când Adela Popescu și Radu Vâlcan călătoresc fără micuții lor, Alexandru și Andrei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în vacanță fără copii!

Cu toate că le-a fost greu să îi lase pe cei mici în grija bunicilor, cei doi soți au mărturisit că această escapadă romantică le va prinde de minune.

Dacă sărbătorile de iarnă i-au prins pe toți patru în vacanță în Sri Lanka, de data aceasta au decis să plece singuri într-o altă destinație exotică.

Adela Popescu a mărturisit că vacanța din Dubai este un cadou pentru soțul ei iubit, Radu Vâlcan, care și-a sărbătorit ziua de naștere pe 8 februarie. Prezentatoarea emisiunii ‘Vorbește lumea’ a publicat mai multe imagini din Dubai spre deliciul fanilor săi de pe Instagram.

‘Dragilor, dupa cum bine vedeti in spatele meu, nu sunt acasa in Bucuresti. 🙂 Am plecat aseara spre Dubai intr-o mica escapada romantica. Ca a debutat cu ceva lacrimi, e altceva. Dar, nah, stiti cum e, prima data doar noi fara copii, dor, un pahar de vin, plus un zbor cu avionul. ? Dar cand ne-am trezit de dimineata, retineti, ne-am trezit DE DIMINEATA, fara nicio trezire peste noapte, am zis ca e fain tare in vacanta.

Si ca sa fim nebunatici pana la capat, sotul a aranjat un zbor deasupra Dubaiului cu un avion de mici dimensiuni. Superb, ce sa zic. Acum suntem bine, mergem sa bem un prose’, a spus Adela Popescu pe Instagram.

citește și...