Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a ținut cea de-a treia sarcină ascunsă

10.01.2021, 16:31
Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a ținut cea de-a treia sarcină ascunsă
Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a ținut cea de-a treia sarcină ascunsă

Adela Popescu a dezvăluit în cadrul emisiunii ‘Vorbește lumea’ că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. În plus, ea a anunțat și că se va retrage de pe micile ecrane o perioadă de timp. 

Soțul Adelei Popescu, Radu Vâlcan, a mărturisit că ei știau de aproximativ trei luni, însă nu au vrut să dea vreun detaliu despre acest subiect.

‘Am aflat că vom deveni, din nou, părinti cu aproximativ trei luni și ceva în urmă, aproape patru luni. Noi știam, evident, dar am așteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă. Acum suntem fericiți, îi simțim și pe cei aproape nouă că împărtășesc aceleași trăiri pe care le avem și noi acum în momentele acestea’, a declarat Radu Vâlcan la Antena Stars.

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară

De asemenea, Adela Popescu a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare despre sarcină. Prezentatoarea tv a explicat că a preferat să țină sarcina ascunsă pentru că voia să fie sigură că bebelușul se va dezvolta în parametri normali.

‘Am încercat o fotografie emoționantă, așa cum se cade pentru a face un anunț important, dar atât s-a putut. Pe scurt, nu ne era de ajuns «haosul» actual, am vrut unul și mai mare, așa că… da, sunt însărcinată pentru a treia oară.

Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia așteptăm să îl cunoaștem. Vrem să fie în siguranță și pentru asta vom face tot ce ține de noi. Tocmai de aceea, am și hotărât să ma retrag de la «Vorbeste Lumea» atât de repede. Vă pupăm tare și abia așteptam să vă ținem la curent cu ce mai urmează în viața noastră de familie”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Facebook.

Adela Popescu va fi înlocuită la emisiunea ‘Vorbește lumea’ de Lora. Solista a mai prezentat show-ul de la Pro TV, alături de Cove, și în al doilea concediu de maternitate al Adelei Popescu.

Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!”, a afirmat Lora, conform tvmania.ro. 

 

citește și...