FOTO / Adda, topless. Apariție incendiară a artistei

06.11.2021, 10:27
FOTO / Adda, topless. Apariție incendiară a artistei
FOTO / Adda, toplees. Apariție incendiară a artistei

Cântăreața Adda, în vârstă de 29 de ani, a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, două fotografii în care apare în ipostaze pline de senzualitate. Artisrta a pozat fără sutien. Imaginile au stârnit imedat interesul internauților, care s-au grăbit să comenteze pe marginea ipostazei în care s-a lăsat fotogafiată vedeta.

Adda arată spectaculos în ultima perioadă de timp, după ce a reușit să slăbească foarte mult.

Artista afișează acum o siluetă foarte frumoasă și un trup foarte bine conturat. Zilele trecute, vedeta a postat în mediul online fouă imagini în care apare topless.  Vedeta a avut însă grijă să pozeze astfel încât să nu lase la vedere mai mut decât și-ar fi dorit.

Adda, topless. A stârnit un val de comentarii

Postările cântăreței au stârnit un val de comentarii în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

”Bravo, foarte frumos, ai un corp super fain”, ”Lasă pe adevărata Adda Balada pe care o stim noi nu această variantă de Adda!”, ”Frumoasă și talentată”, ”Am pãturi de vânzare dragã Adda! Poate îți este frig”, ”Tare de tot”, ”Perfect”, ”Ce curajoasa ai devenit, noroc cu “Te cunosc de undeva” Bravo,esti foarte frumoasa!”, ”Minunată”, ”Să își fie rușine”, ”Hai și cu poza topless, ai prins curaj!”, ”De ce vedetele îsi fac poze in țâțele goale oare pentru ce fac ele asta – mai mulți urmăritori, mai multe ❤️ sau sa îi atragă la postare in țâțele goale?”, ”Nu mai inteleg…addabalada nu mai este despre muzică??- sau începe să fie despre seminudes”, ”Te ascult de la piesa cu fundal roz ,,Minti murdare ” ,ai evoluat extrem de frumos ? . Ești superba iar melodiile tale te reprezinta în totalitate ?. Nu cred ca trebuie sa ne intereseze alegerile tale vestimentare sau restul , fiecare alege ce ii place”, ”Nu iti e rusine ? ? m-ai dezamagit. nu mai sunt fana ta ! ???”,i-au transmis Addei cei care o urmăresc pe internet.

Adda e căsătorită și are un copil cu Cătălin Rizea

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție. Cătălin Rizea, soțul Addei, a dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a început relația lor.

”Ne-am cunoscut dintr-o întâmplare. Nişte prieteni de-ai mei trăgeau de mine să mergem la mare, la gagici, aveam vreo 25 de ani atunci. Eu cu vreo două zile înainte ziceam că nu mai vreau să merg, apoi cu o zi înainte m-am sucit şi am zis că merg. Addei îi intrase în program un concert pe ultima sută de metri, tot la mare.  Unui prieten de-ai mei îi plăcea de o prietenă a Addei şi trăgea de mine să ne vedem puţin cu ele. Şi am zis OK şi din 30 de minute cât ar fi trebuit să stăm cu ele, am stat până dimineaţa. A doua zi ne-am văzut la plajă şi bineînţeles că Addei i-a plăcut foarte tare de mine,. Cum intram în apă, intra şi ea şi zicea să o iau în braţe că îi e frică de valuri”, a detaliat el.

FOTO: Facebook Adda; Instagram ADDA

citește și...