Adda și-a făcut prima doză de vaccin anticoronavirus. ”Mi-am terorizat medicii care se ocupă de mine cu întrebări”

02.11.2021, 14:19
Adda și-a făcut prima doză de vaccin anticoronavirus. ”Mi-am terorizat medicii care se ocupă de mine cu întrebări”
Adda și-a făcut prima doză de vaccin anticoronavirus. ”Mi-am terorizat medicii care se ocupă de mine cu întrebări”

Ada Alexandra Moldovan, cunoscută sub numele de scenă Adda, a anunțat în mediul online că și-a făcut prima doză de vaccin împotriva coronavirusului. Cântăreața, în vârstă de 29 de ani, a explicat că a luat această decizie după ce s-a documentat amănunțit cu privire la vaccin. ”Mi-am terorizat medicii care se ocupă de mine cu întrebări”, a spus artista.

Adda a anunțat, pe contul său de pe o rețea de socializare că s-a vaccinat cu prima doză Pfizer. Artista, care a trecut prin boală, dar a avut o formă ișoară, a luat această decizie după ce s-a documentat, a vorbit cu medici și și-a făcut diverse analize.

”Da. Am facut prima doza de Pfizer. Mi-a fost frica de acest vaccin. Si nu pentru ca nu as avea incredere in stiinta sau pentru ca nu ma simt responsabila pentru mine sau cei din jur. Am analizat foarte bine optiunile pe care le am si m-am gandit la siguranta mea, din toate punctele de vedere. M-am protejat si m-am documentat. Cred ca am citit excipientii vaccinului de 100 de ori. Am analizat fiecare substanta in parte. Mi-am terorizat medicii care se ocupa de mine cu intrebari”, a explicat Adda.

Adda și-a făcut prima doză de vaccin anticoronavirus. ”M-am tratat o data de Covid doar cu vitamine si Tatal Nostru”

”Intr-un final, dupa analize si invesigatii si dupa un Covid care nu mi-a lasat anticorpi, am decis, IMPREUNA CU DOCTORII ca cel mai bun tratament, de fapt, pentru mine este vaccinul. Da! Tratament, nu neaparat preventie. Vaccinul nu iti garanteaza ca nu mai iei. Dar te ajuta sa faci forma usoara. Eu nu am cum sa iau nici o pastila. Ar fi mai periculos antiviralul si boala decat vaccinul in sine.  M-am tratat o data de Covid doar cu vitamine si Tatal Nostru. Noroc ca a fost faza usoara. Si daca mai e sa il iau, vreau tot asa sa fie. So, dupa ce doctorii au fost la curent cu analizele mele, am intrerupt antihistaminicul 48 de ore”, a detaliat Adda.

Adda a explicat că după ce s-a vaccinat a stat o vreme sub observația medicilor. ”Am mers la Spitalul Universitar, unde mi s-a facut testare SUBCUTANATA direct cu VACCINUL. Am asteptat 30 de minute sa vedem daca fac alergie. Apoi, am luat o pastila de antihistaminic. Am asteptat o ora. M-au vaccinat apoi am stat inca o ora sub observatie, in spital, cu toata aparatura la indemana in caz de reactie alergica.  Ii multumesc doamnei doctor Brandusa Petrutescu  pentru suport si ajutor. Si personalului foarte dragut care a fost langa mine cand am facut atac de panica! ? Da! Am facut un mic atac de panica ca asa-s eu, panicoasa din fire. Daca aveti indoieli, puneti intrebari specialistilor! Documentati-va! Alegeti ce e bine pentru voi! Vaccinati-va in siguranta daca aveti probleme de sanatate! ?”, a mai spus cântăreața.

Adda e căsătorită și are un copil cu Cătălin Rizea

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție. Cătălin Rizea, soțul Addei, a dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a început relația lor.

”Ne-am cunoscut dintr-o întâmplare. Nişte prieteni de-ai mei trăgeau de mine să mergem la mare, la gagici, aveam vreo 25 de ani atunci. Eu cu vreo două zile înainte ziceam că nu mai vreau să merg, apoi cu o zi înainte m-am sucit şi am zis că merg. Addei îi intrase în program un concert pe ultima sută de metri, tot la mare.  Unui prieten de-ai mei îi plăcea de o prietenă a Addei şi trăgea de mine să ne vedem puţin cu ele. Şi am zis OK şi din 30 de minute cât ar fi trebuit să stăm cu ele, am stat până dimineaţa. A doua zi ne-am văzut la plajă şi bineînţeles că Addei i-a plăcut foarte tare de mine,. Cum intram în apă, intra şi ea şi zicea să o iau în braţe că îi e frică de valuri”, a detaliat el.

citește și...