Adda aniversează 6 ani de la cununia civilă. ”În pantaloni de trening, ciufuliți și uzi”

26.05.2022, 12:31
Adda aniversează 6 ani de la cununia civilă. ”În pantaloni de trening, ciufuliți și uzi”
Adda aniversează 6 ani de la cununia civilă. ”În pantaloni de trening, ciufuliți și uzi”

Ada Alexandra Moldovan, cunoscută profesional ca Adda, aniversează șase ani de la cununia civilă cu cel care îi este partener de viață, Cătălin Rizea. Cu această ocazie, cântăreața, în vârstă de 30 de ani, a oferit detalii mai puțin cunoscute din acea zi. ”În pantaloni de trening, ciufuliți și uzi”, a povestit artista pe contul său de socializare.

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție.

Artista și Cătălin Rizea sărbătoresc șase ani de la cununia civilă, ocazie cu care Adda a transmis un mesaj în mediul online, în care a povestit prin ce peripeții au trecut în acea zi.

Adda aniversează 6 ani de la cununia civilă. ”Râdeam ca proștii toți. Zici că eram din bancurile cu Bulă”

”Well, am mai zis “ca la noi, la nimeni” de atatea ori. Am decis in 2016, sa facem cununia civila in Targu Mures. Am cautat o locatie care ne-a placut dar era in afara orasului. Ca sa ne putem casatori civil acolo, a trebuit sa-mi fac flotant. Cununia cu toata familia era programata pe 28 Mai, insa noi a trebuit sa ne casatorim mai devreme pentru ca nu ne lasau sa scoatem actele oficiale din primarie. Pe 28 urma doar sa fake-uim. Asa ca, ne-au chemat pe 26. In drum spre primarie a plouat cu gheata. Eram in masina: eu, Cata si mama in spate care zicea intruna “vaaai! Daca ploua poimaine?!”. Ne asteptau acolo 3 prieteni. Tata se invoise de la munca si era pe drum. Am ajuns, am fugit din parcare spre cladire si cand am intrat eram toti fleasca”, a scris Affa pe contul său de socializare.

”Nici nu ne dadeam seama ce se intampla. In pantaloni de trening, ciufuliti si uzi. Eu gravida si cu toate starile posibile. Mi-a dat Alina, prietena mea, un buchet de flori. Aratam superb, ceva de vis. In scurt timp, s-a adunat toata gasca. Tata, in salopeta de la munca, noi in trening, mama imbracata frumos, la fel si prietenii nostri. Cu telefonul pe facetime, sa vada si mama lui Cata. Doamna de la primarie, ofiterul de stare civila, a bagat o caseta intr-un casetofon si a inceput sa se auda un barait puternic si piesa aferenta: TAAA TA TA TAAAA, TAAA TA TA TAAA. Radeam ca prostii toti. Zici ca eram din bancurile cu Bula. Am raspuns la intrebarile intrebatoare in hohote de ras, apoi eu, in hohote de plans. Nah, de la hormoni! 😂 asa ca: La multi ani, baby! 6 ani! Love u! Pozele sunt de la cununia oficiala”, a mai povestit cântăreața.

citește și...