Adda a slăbit enorm în ultima perioadă! Cu ce probleme de sănătate se confruntă solista. E șocant cum arată spatele ei – FOTO

23.01.2021, 12:07
Adda a slăbit enorm în ultima perioadă! Cu ce probleme de sănătate se confruntă solista. E șocant cum arată spatele ei - FOTO
Adda a slăbit enorm în ultima perioadă! Cu ce probleme de sănătate se confruntă solista

Adda, soția lui Cătălin Rizea, a reușit să-și socheze fanii, după ce a publicat o imagine cu rănile pe care le are pe spate. 

În ultima perioadă, solista a reușit să slăbească considerabil, iar urmăritorii ei de pe Instagram i-au cerut rapid ‘rețeta minune’ pentru a o pune și ei în aplicare.

Adda le-a detaliat fanilor virtuali că ea nu a ținut nicio cură de slăbire. Ea a recunoscut că s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate în ultima perioadă.

Adda se confruntă cu probleme de sănătate

De mai bine de patru luni, solista se confruntă cu alergii, care au determinat-o să își facă tot felul de teste, chiar și unele genetice, și au trimis-o și la nutriționist. La sfaturile doctorilor, Adda a eliminat mai multe alimente și a reușit să piardă multe kilograme în plus.

‘Din cauza unor alergii pe care le am de aproximativ 4 luni, am început să îmi fac foarte multe analize și am descoperit care sunt alimentele potrivite pentru corpul meu. Nu am ținut cură de slăbire. Mi s-a curățat foarte bine și fața.

Vă recomand să mergeți la nutriționist. El vă va spune ce analize să vă faceți și ce tip de alimentație este potrivită pentru corpul vostru. Eu nu mai am voie să consum zahar deloc.

Este foarte important ce mâncăm, dar și ce medicamente luăm, pentru că și ele au un efect pe temen lung. Eu credeam că sunt sănătoasă până când mi-am făcut niște analize de care nici nu auzisem. Nu vă luați după toate dietele minune’, a povestit Adda pe Instagram.

Are spatele plin de răni

Adda a publicat o imagine cu ea în care le arăta fanilor cum arată spatele ei acum.

‘Nopți nedormite, mâncat foarte haotic și nesănătos, nu consumam suficiente lichide, stres, pastile pentru orice, mâncat zahăr în exces pentru că nu aveam energie, oboseală, un cumul de factori… Cireașa de pe tort – am luat o pastilă care conține antibiotic – și eu nu știam asta și s-a dovedit că eram alergică. Toate au condus la asta: și de 4 luni mă lupt cu toată nebunia. Asta a fost „trezirea mea’. Mi-am neglijat corpul până când efectiv nu a mai putut să facă față și mi-a spus STOP! Ai grijă de mine’, a mai transmis soția lui Cătălin Rizea.

citește și...