Cum arată Adda sută la sută naturală. ”Nu am avut niciodată curaj să îmi arăt fața goală, fără nimic”

02.10.2020, 14:44
Cum arată Adda sută la sută naturală. ”Nu am avut niciodată curaj să îmi arăt fața goală, fără nimic”
Cum arată Adda sută la sută naturală. ”Nu am avut niciodată curaj să îmi arăt fața goală, fără nimic”

Cântăreața Adda s-a afișat în fața fanilor săiu din mediul online așa cum aceștia nu au mai văzut-o: fără pic de machiaj pe față.

Adda le-a mărturisit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că i-a fost teamă să își arate chipul fără pic de fard până acum. Artista a vorbit și despre problemele pe care le are cu tenul.

”Nu am postat niciodată o poză cu mine în care să fiu nemachiată. Nu am avut niciodată curaj să îmi arăt fața goală, fără nimic (doar în Asia (n.r. emisiunea Asia Express) unde eram oricum desfigurată ?) Am probleme cu tenul de 10 ani. Uneori le țin sub control, alteori nu. Am încercat toate tratamentele posibile și acum sunt sub un alt tratament-al 10000-lea care speeeer- Cuuu Rabdareee- să aibă rezultat. Dacă nu, mă împac cu mine – asta sunt! Îmi doresc mult să-mi văd fața imaculată dar poate că trebuie să încep să o iubesc și așa și să nu-mi mai fie frică că oricum le-am auzit pe toate. Că sunt așa și așa și pe dincolo. Că nu sunt suficient de, că ar fi bine să. Să ce?! Trăim în era asta a imaginii uneori fără conținut”, a mărturisit vedeta.

Ce spune Adda despre presiunile legate de imagine

Adda a comentat și despre toate gândurile pe care le are legate de imaginea ei.

”Și stau să mă întreb – Eu până la urmă de ce sunt aici? De ce m-am apucat de treaba asta? De ce nu am rămas să cânt în baie? Răspunsul e simplu – vreau să cânt pentru oameni. Pentru oamenii simpli așa că mine, pentru inimi. Vreau să transmit un mesaj nu contează la câți oameni ajunge. Important e să ajungă la cine trebuie. Și am vocile astea în cap – Trebuie să fii “frumoasă” că dacă nu, nu te place lumea. Trebuie să fii slabă, să vorbești într-un anumit fel, să păstrezi niște aparențe că dacă nu, nu te place lumea. STOP!

Pun așa presiune pe mine aiurea! Și toți o facem. Nu doar eu. Lumea judecă și o să judece mereu. Uită-te și la cei care te judecă. De curiozitate. Să nu crezi o secundă că ei sunt mai buni decât tine! Vorbele pot să te distrugă sau să îți dea putere și motivație! Plângi, țipă, înjură dacă te simți bine apoi mergi mai departe și luptă pentru acel ceva-ul tău care îți face inima să bată!

Nu te uita în stânga și-n dreaptă! Tu ai drumul tău! Nu-ți fie frică! Mama mi-a zis mereu că trebuie să fiu puternică și independentă! Habar n-aveam la ce se referea atunci când eram mică. Până când am ieșit în “lume” singură și viața a început să-mi dea câte o lecție în fiecare zi. Azi am curaj să-mi arăt față imperfect de perfectă!”, a mai spus cântăreața.

citește și...