Ada Condeescu, gravidă pentru a doua oară! Cum a apărut actrița la premiile GOPO

30.06.2020, 21:20
Ada Condeescu, gravidă pentru a doua oară! Cum a apărut actrița la premiile GOPO
Ada Condeescu, gravidă pentru a doua oară! Cum a apărut actrița la premiile GOPO

Bucurie mare pentru Ada Condeescu! Celebra actriță este gravidă pentru a doua oară. Ea a fost prezentă luni seară, 29 iunie, la decernarea premiilor GOPO. Evenimentul a fost organizat în aer liber din cauza restricțiilor impuse de criza de coronavirus.

Ca-n fiecare an, Ada Condeescu și-a făcut apariția pe covorul roșu, radiind de fericire. Are și motive. Frumoasa actriță a purtat o rochie roz care i-a scos în evidență un amănunt pe care l-a ținut ascuns până acum.

Ada Condeescu va deveni mamă pentru a doua oară

Îmbrăcată într-o rochie roz, mulată pe corp, Ada Condeescu nu a mai putut ascunde faptul că urmează să devină iar mămică. Ba chiar s-a și pozat alături de o prietenă și a lăsat la vedere sarcina destul de avansată.

Momentan, Ada Condeescu nu a oferit alte detalii despre cea de-a doua sarcină. Și în 2017, ea a preferat să ascundă faptul că era însărcinată. Ea mai are acasă o fetiță de aproape 3 anișori.

‘Pe fetița noastră o cheamă Ecaterina. Ne plăcea mult numele, dar a venit cumva el la noi. Ne-am tot gândit și răzgândit, dar am rămas la el. Are forță și noblețe, asta mi-a plăcut cel mai mult. Voiam să fie un nume de sfântă, iar povestea Sfintei Ecaterina este una cu adevărat puternică. Oamenii se cam îngrijorează când mă vad, pentru că sunt mai slabă față de momentul când am rămas însărcinată’, declara tânăra mămică, la scurt timp după naștere.

Și-a ținut ascunsă prima sarcină

Cu o viață privată ținută departe de ochii lumii, Ada a dat tuturor vestea că a devenit mamă pentru prima oară, pe rețelele de socializare.

După 9 luni de aşteptare, suntem cu toţii acasă!’, scria ea pe Instagram.

Ada Condeescu este căsătorită din 2016 cu Cătălin Mitulescu. În anul 2011, aceasta a câștigat premiul “The Heart of Sarajevo” pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Sarajevo.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Imi place mai mult asta;)) sorry;))my #secret look by @alexandracraescu make-up at @premiilegopo last night @endorphinlab.ro

O postare distribuită de Ada Condeescu (@adacondeescu) pe

citește și...