Soția Principelui Nicolae al României este însărcinată. Bebelușul va veni pe lume în noiembrie

01.06.2020, 10:54
Soția Principelui Nicolae al României este însărcinată. Bebelușul va veni pe lume în noiembrie
Soția Principelui Nicolae al României este însărcinată. Bebelușul va veni pe lume în noiembrie

Bucurie mare pentru Principele Nicolae al României și soția sa, Alina Binder. Cei doi urmează să devină părinți.

Alina Binder, soția Principelui Nicolae este însărcinată. Anunțul a fost făcut chiar de Principele Nicolae. Bebelușul urmează să vină pe lume în luna noiembrie.

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, se arată în comunicatul tansmis de Principele Nicoae pe contul de Facebook.

S-au căsătorit în 2018


Cununia religioasă a Principelui Nicolae  cu Alina Binder a avut loc în data de 30 septembrie 2018 la Sinaia. petrecerea de nuntă a fost ținută la Cazinoul din Sinaia. La nunta principelui Nicolae cu Alina Binder au fost prezenți prieteni din aproape 13 țări, ambasadori, personalități din corpul diplomatic și din familii regale. Mătușa sa, Principesa Margareta, pe care fostul principe Nicolae și-a dorit-o nașă, nu a fost prezentă, aflându-se într-o vizită în Franța. Principele Nicolae și mireasa lui au fost conduși la altar de nașii lor, Liviu Popescu și soția acestuia, Simona Popescu. Cuplul princiar a mai avut o pereche de nași, Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu Filitti.

Renegat de Regele Mihai

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a fost exclus din Casa Regală și, implicit, din succesiunea la tron, în urma unei decizii din 2015. Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta.

Nepotul Regelui Mihai mai are un copil cu Nicoleta Cîrjan. Aceasta a născut în ianuarie 2016 o fetiță, botezată Iris Anna.

citește și...