Acuzații grave din partea familiei regizorului mort la spitalul Floreasca. Cum a decedat Octavian Fulger

29.06.2020, 12:25
Acuzații grave din partea familiei regizorului mort la spitalul Floreasca. Cum a decedat Octavian Fulger
Acuzații grave din partea familiei regizorului mort la spitalul Floreasca. Cum a decedat Octavian Fulger

Marele regizor de teatru, Octavian Fulger, a murit la scurt timp după ce a fost dus de urgență la spitalul Floreasca din Capitală. Acum, familia acestuia aduce acuzații grave medicilor, care nu l-au tratat corespunzător.

Octavian Fulger a încetat din viață la vârsta de 92 de ani! Deși era în stare gravă, el a fost externat după doar câteva ore, în ciuda faptului că suferea de hemoragie digestivă. Nora bărbatului a răbufnit și spune că doctorii au refuzat internarea lui pentru a fi supus investigaţiilor mai amănunțite.

A ajuns la spital în stare gravă

Mai mult de atât, atunci când a fost externat, infirmierii Spitalului Floreasca i-ar fi fracturat coastele la mutarea din ambulanță.

Familia lui Octavian Fulger a depus deja o plângere la Secția 1 de Poliție din Capitală, iar reprezentanții Spitalului Floreasca au declanșat o anchetă pentru a stabili adevărul. Din păcate, echipajul de pe ambulanță nu a putut să execute manevrele de resuscitare, pentru că Octavian Fulger avea coastele zdrobite.

Acuzații grave la adresa personalului de la spitalul Floreasca

Pe rețelele de socializare, nora regizorului a scris un mesaj la adresa spitalului Floreasca.

‘Spitalul Clinic de Urgență Floreasca este un laborator al morții. Socrul meu adus a doua oară cu Ambulanța, diagnostic de Hemoragie Digestivă. I-a fost refuzată internarea, doar tratat în UPU pentru câteva ore și trimis înapoi cu ambulanța acasă în stare de semiconstiență. Acum am înțeles de ce l-au externat doar după două ore.

În timpul transportului sau în timpul investigațiilor i-au rupt coastele. Ieri îmi spunea, după ce a sosit acasă, cât de mult l-au brutalizat, cât de groaznic l-au trântit. Am crezut ca exagerează. Acum a murit. Personalul de pe Ambulanță s-a codit sa-l transporte înapoi la domiciliu până nu au primit ceva în buzunarele lor largi. I-au fracturat coastele infirmierii când l-au mutat din ambulanță. Imperiul mafiei medicale. Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fabrică de făcut bani din suferința oamenilor. Ticăloșilor’, a fost mesajul femeii.

citește și...