Actrița Tora Vasilescu, despre viața sa din prezent. ”Nu mai am încredere decât în lucrurile pe care le experimentez eu”

31.07.2022, 13:15
Actrița Tora Vasilescu, despre viața sa din prezent. ”Nu mai am încredere decât în lucrurile pe care le experimentez eu”
Actrița Tora Vasilescu, despre viața sa din prezent

Îndrăgita actriță Tora Vasilescu a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a dat detalii despre avița sa din prezent și despre stilul de viață pe care l-a adoptat în ultimii ani. ”Nu mai am încredere decât în lucrurile pe care le experimentez eu. Nu mai vreau informații second hand, adică la mâna a doua”, a declarat binecunoscuta artistă.

Tora Vasilescu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe din țara noastră. Renumita artistă se poate lăuda cu o carieră impresionantă, peste 45 de ani.

Zilele trecute, Tora Vasilescu a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a vorbit despre stilul de viață pe care l-a adoptat în ultimii ani. Tora Vasilescu a povestit că, de când s-a mutat la casă, își cultivă propriile legume.

Actrița Tora Vasilescu, despre viața sa din prezent. ”Nu mă interesează așa de tare actoria, cât faptul să-mi pot menține memoria bună, sănătatea minții, energia”

„Ultima mea preocupare, de exemplu, este pentru minte. Mulți se rușinează de corp, da de minte nu prea se rușinează. Nu mă interesează așa de tare actoria, cât faptul să-mi pot menține memoria bună, sănătatea minții, energia, să-mi meargă bateria”, a declarat Tora Vasilescu la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

„Nu mai am încredere decât în lucrurile pe care le experimentez eu. Nu mai vreau informații second hand, adică la mâna a doua. Citind cartea „Supermintea” vei afla cum să-ți ameliorezi energia. E foarte interesant cum să faci, la vârsta la care am ajuns, să mai ai energie, să ai poftă de viață, să ai drag de viață”, a adăugat actrița.

„Nu sunt genul care să mor pe scenă, în niciun caz. Dumnezeu ne-a dat atâtea de aflat (…) Când mintea și cu inima e în armonie, atunci apare vindecarea”, a încheiat aceasta.

citește și...