Tora Vasilescu: ”Am pus punct vieţii de actor, iar atenţia mea este îndreptată acum către spiritualitate”

01.02.2021, 16:03
Tora Vasilescu: ”Am pus punct vieţii de actor, iar atenţia mea este îndreptată acum către spiritualitate”
Tora Vasilescu: ”Am pus punct vieţii de actor, iar atenţia mea este îndreptată acum către spiritualitate”

Tora Vasilescu, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe din țara noastră, a vorbit despre viața sa din prezent.

Tora Vasilescu, în vârstă de 69 de ani, a mărturisit că a pus capăt vieții sale de actriță, atenția sa fiind îndreptată în prezent cătree siritualitate.

”Aşa cum am spus, nu-mi este dor de scenă şi film. M-am retras în momentul în care am simţit că pentru mine actoria devenise un proces repetitiv. Nu neg că poate mi-ar plăcea să particip la o zi, două de filmare, pentru un rol mic, doar aşa, de dragul atmosferei… Un personaj din acela, în urma căruia iei Oscar pentru rol secundar. Ha, ha! Sau poate aş ieşi să recit, să ros­tesc „Postumele” lui Eminescu, dar pe cine mai in­teresează azi aceste lucruri?! Aşadar, am pus punct vieţii de actor, iar atenţia mea este îndreptată acum către spiritualitate, către adevăratele bucurii sufle­tești. Nu mă refer aici la religie, ci la bucuria pe care o am întorcându-mă la natură, la cărţi, la a trăi prin lectură vibraţii înalte”, a declarat aceasta pentru publicația Formula AS.

Tora Vasilescu: ”Ne-a jucat și nouă festa Covidul anul trecut”

Tora Vasilescu a vorbit despre experiența COVID. Artista și partenerul ei de viață au fost infectați cu coronavirus.

”Ne-a jucat și nouă festa Covidul anul trecut, în noiembrie, când m-am infectat îm­pre­ună cu soțul meu, și sistemul imunitar este puţin com­promis. Nu știu cum l-am luat… Dar pro­babil că după o ieşire a soţului meu în oraș, îm­pre­ună cu nişte prieteni, deşi cu toții au purtat mască și au respectat și ce­lelalte măsuri de prevenţie, s-a prins virusul acesta de noi”, a explicat actrița.

”Noi am fost norocoşi, am dus boala pe picioare, slavă Dom­nului! Dar chiar şi aşa, am re­simţit-o ca pe o viroză puternică, cu nişte mani­festări pe care nu le-am mai trăit până acum. Eram pregătită, aveam medicamente în casă şi ne-am tratat aşa cum ne-au sfătuit medicii. Apoi am făcut amân­doi o lună de oxigenoterapie, la o clinică spe­cializată. Dar uite că eu am ceva sechele, respiraţie îngreunată, de unde şi vizitele pe la medici”, a adăugat aceasta.

citește și...