Actrița Kate Winslet a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un accident în timpul filmărilor

19.09.2022, 17:46

Kate Winslet a fost transportată la spital în acest weekend după ce s-a rănit la picior pe platoul de filmare al noului său film în Croația.  Vedeta filma aceasta pentru filmul biografic “Lee” când a căzut pe platou. „Kate a alunecat și a fost dusă la spital ca măsură de precauție cerută de producție”, a spus echipa ei. 

Actrița, în vârstă de 46 de ani, care joacă rolul legendarului fotojurnalist american Lee Miller în film, se afla în satul Kupari când și-a pierdut echilibrul.

Fotografii obținute de presa croată o arată pe vedetă sosind la spitalul din Dubrovnik într-o dubă neagră, în timp ce este însoțită de mai multe persoane, potrivit dailymail.co.uk.

Actrița Kate Winslet a ajuns de urgență la spital

Un reprezentant al vedetei de pe ecran a declarat pentru MailOnline: „Kate a alunecat și a fost dusă la spital ca măsură de precauție cerută de producție”, a spus echipa ei. „Este bine și va filma, așa cum a fost planificat, săptămâna aceasta.”

Câștigătoarea premiului Oscar, în vârstă de 46 de ani, o va portretiza pe fotografa Lee Miller în filmul care are în centrul acțiunii viața acesteia, inclusiv munca ei de corespondent de război pentru „Vogue” în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.  De-a lungul călătoriei sale, ea ajunge apoi să realizeze adevărurile propriului său trecut.

Winslet joacă rolul lui Lee Miller, celebrul model britanic cunoscut din revista Vogue

“Rolul lui Lee îmi va da prilejul să joc o iubită și o mamă extraordinară, o femeie pasionată de tot ceea ce făcea, fie că era vorba despre filosofie, bucurie de-a trăi, bucătărie, modelling, activism social sau jurnalism de război”, declara Kate Winslet.

Distribuția filmului regizoarei Ellen Kuras îi mai include pe Marion Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough și Josh O’Connor.

Filmul va fi regizat de Ellen Kuras, care a fost directorul de imagine al filmului de succes al lui Kate din 2004, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, în care a jucat și Jim Carrey.

Filmul este adaptat după cartea The Lives of Lee Miller, scrisă de fiul lui Lee, Antony Penrose.

 

 

citește și...