Iuliana Beregoi, mărturisiri cu lacrimi în ochi. Influencerița a fost implicată într-un accident de mașină în care era să își piardă viața

02.02.2022, 16:00

Iuliana Beregoi a trecut prin momente cumplite. Solista a decis să vorbească despre coșmarul prin care a trecut, retrăind momentele în care era pe punctul de a-și pierde viața.  Cântăreața a dezvăluit că a fost implicată într-un accident grav, iar în urma acestuia a suferit mai multe răni la nivelul capului. M-am lovit o dată cu capul de geam și l-am spart, iar a doua oară m-am tăiat în geamul spart.”, spune Iuliana.

Iuliana Beregoi este o adolescentă care s-a făcut remarcată în România datorită talentului pe care îl are. Tânăra este originară din Republica Moldova, iar într-un timp scurt a reușit să ajungă la inimile adolescenților. Iuliana a intrat în atenția publicului în urmă cu 4 ani, pe când artista avea doar 12 ani.

Piesa „Vina mea” a fost cea care lansat-o în industria muzicala românească, în urmă cu 4 ani. După doar doi ani, aceasta a avut și un concert la Sala Palatului pe care l-a umplut fără probleme, iar ulterior, a lansat pe Netflix și filmul „Lara” care avea succes și în cinema și pe rețelele de scializare.

Artista a izbucnit în lacrimi

În cadrul filmului documentar despre viața sa, publicat pe YouTube, Iuliana Beregoi a mărturisit că  a fost implicată  într-un accident rutier în urmă cu ceva timp. Artista a izbucnit în lacrimi când a început să vorbească despre evenimentul neașteptat care a marcat-o.

„Aici e locul în care era să se termine povestea unui vis. 13 octombrie 2020 este ziua în care era să dispar, să nu mai exist. (…) Eram mai multe fete și un băiat, am zis că ne duce băiatul acasă și e ok. Ne-am urcat în mașină și am zis să mai facem o plimbare prin oraș, după care să ne ducă acasă. La vale din deal am observat că vine foarte multă apă, iar din cauza asta mașina a derapat și nu mai aveai cum să o oprești. Sincer, a fost un accident din nimic, a fost din cauza apei. Mașina a derapat, am intrat într-un copat, iar mai apoi în alți doi. Eu nu-mi aduc aminte tot accidentul”, a mărturisit fosta concurentă a sezonului 3 Next Star, potrivit canalului de YouTube care a publicat filmul documentar.

Iuliana Beregoi a fost rănită grav

Accidentul în care a fost implicată i-a lăsat Iulianei Beregoi o cicatrice pe frunte, care o face să își amintească mereu de faptul că Dumnezeu o iubește și are un înger păzitor.

„Prima lovitură a fost aici, unde am cicatricea. Din cauza loviturii prea puternice mi s-a spart fruntea. Era până la os, până la craniu. (…) M-am lovit o dată cu capul de geam și l-am spart, iar a doua oară m-am tăiat în geamul spart.”, a mai povestit artista.

Iuliana Beregoi a mai dezvăluit că primul lucru pe care l-a făcut după impact a fost să cânte.

„Am visat că eram pe o scenă, pe o scenă de mă uitam eu atunci când Ariana Grande cânta, pe care cântam o piesă de-a ei. (…) În momentul în care m-am dat jos din mașină și am pus piciorul în apă am început să-mi dau seama că ceva nu e în regulă. Când s-au uitat la mine mi-au văzut gaura din frunte și s-au speriat foarte tare toți. Când am ieșit din mașina eram plină de sânge pe față”, a mai spus aceasta.

Iuliana Beregoi se poate numi un artist complet.  Adolescenta are succes în domeniul muzical, dar și in actorie și în activitatea de vlogging, activitate care îi aduce acesteia și bani frumoși.

Câți bani câștigă Iuliana Beregoi din Youtube

Conform socialblade.com, Iuliana Beregoi are un câștig anual de aproximativ 55.000 de euro, ajungând să facă pe lună chiar și 4.000 de euro.

2,1 milioane de urmăritori pe Tik Tok, aproape 94 de milioane de aprecieri și un cont de Instagram în continuă creștere, care însumează aproximativ 1,4 milioane de „followeri” sunt „armele” Iulianei Beregoi

citește și...