Actrița Eugenia Șerban, despre relațiile sale sentimentale. ”Vreau să fiu omul Eugenia lângă persoana de lângă mine și nu vedeta”

18.07.2021, 12:05
Actrița Eugenia Șerban, despre relațiile sale sentimentale. ”Vreau să fiu omul Eugenia lângă persoana de lângă mine și nu vedeta”
Actrița Eugenia Șerban, despre relațiile sale sentimentale. ”Vreau să fiu omul Eugenia lângă persoana de lângă mine și nu vedeta”

Actrița Eugenia Șerban,  în vârstă de 51 de ani, a făcut mărturisiri despre viața sa sentimentală. Artista a vorbit despre relațiile pe care le-a avut. de-a lungul timpului. ”Vreau să fiu omul Eugenia lângă persoana de lângă mine și nu vedeta”, a declarat Eugenia Șerban la o emisiune  TV de la Antena Stars.

Eugenia Șerban a mărturisit că în relațiile sentimentale pe care le-a avut și-a dorit să fie ea însăși, nu persoana cunoscută de toată lumea datorită carierei sale.

Acesta a vorbit și despre separarea de tatăl copilului ei.

Actrița Eugenia Șerban, despre relațiile sale sentimentale. ”Marea majoritate dintre ei au înțeles că viața mea publică este una și viața mea intimă și personală este alta”

”Atunci când am divorțat de tatăl copilului meu, am divorțat iubind. Eu îl iubeam, dar în momentul în care îți dai seama că nu poți să ai un drum comun, indiferent de cât ai iubi, e mai bine ca fiecare să își vadă de viața lui și de drumul lui. Când lucrurile nu mai funcționează, este clar că la un moment dat relația devine una toxică”, a declarat Eugenia Șerban, notează spynews.ro.

”În primul rând, de aici pornește totul, de la faptul că ești persoană publică. Eu m-am îndepărtat, pentru că nu e cazul. Vreau să fiu omul Eugenia lângă persoana de lângă mine și nu vedeta, persoana publică, actrița Eugenia. Marea majoritate dintre ei au înțeles că viața mea publică este una și viața mea intimă și personală este alta”, a completat actrița.

Ce spunea Eugenia Șerban despre problemele sale de sănătate

Actrița Eugenia Șerban s-a confesat la o emisiune de televiziune în urmă cu ceva timp. Printre altele, artista și-a amintit și de perioada grea prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer, boală pe care a reușit să o învingă.

”Este clar că cel mai greu moment a fost cel prin care am trecut acum doi ani, dar a durat foarte puțin. În momentul în care auzi acel cuvânt este imposibil să nu te gândești la moarte. Două-trei săptămâni am căzut, apoi mi-am dat seama cât de mult îmi place viața. Nu mi-am dorit să rămână copilul meu fără mine și să nu mă aibă lângă el când se va căsători, plus că nu am făcut tot ce mi-am dorit. Toți avem momentele noastre grele, dar mereu învățăm ceva. Orice om care trece prin această boală trebuie să lucreze la psihic. Dacă ești încrezător, cu siguranță, vei ieși învingător”, a declarat Eugenia Șerban la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

citește și...