Eugenia Șerban, prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu două forme de cancer! Cât de mult a transformat-o boala

29.05.2020, 19:04
Eugenia Șerban, prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu două forme de cancer! Cât de mult a transformat-o boala
Ea a explicat că a aflat că are cancer întâmplător, în urma unui simplu control de rutină/ foto: captura video

Eugenia Șerban trece printr-o adevărată dramă după ce a fost diagnosticată cu două forme de cancer în același timp.

Actrița, cunoscută pentru rolurile din serialele ‘Inima de tigan’ și ‘La Bloc’, și-a găsit puterea și a povestit, vineri (29 mai), în direct la emisiunea ‘Vorbește lumea’, suferința prin care a trecut după ce medicii i-au pus un diagnostic crunt.

Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu două forme cancer

În vara lui 2019, Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu două forme cancer, unul ginecologic și unul mamar.

Ea a explicat că a aflat că are cancer întâmplător, în urma unui simplu control de rutină.

‘M-am dus la un simplu control, pe care sfătuiesc orice femeie să-l facă în fiecare an. La început nu se știa, s-a spus că ceva nu este în regulă, am început investigațiile și s-a demonstrat că am cancer. Am făcut și testul Papanicolau, dar eu aveam cancer ginecologic. S-au făcut niște investigații și s-a demonstrat că este cancer. Profesorul Puia, doctorul meu, a ales să facă de urgență o mamografie și la sân, și aveam 2 tumori și la unul din sâni. Și m-am confruntat cu două cancere în aceeași perioadă, la fel de agresive.

Am avut o operație de 12 ore și jumătate. Am ales România în detrimentul Turciei și Vienei. Am dat de niște prieteni doctori la fel de nebuni ca și mine și au acceptat insistența mea de a accepta toate operațiile o dată. Și am avut o operație de 12 ore și jumătate cu un colectiv minunat de medici de la Spitalul Colentina, cărora le mulțumesc și datorită cărora eu sunt în viață în ziua de azi’, a spus actrița în direct, la emisiunea ‘Vorbește lumea’, de la PRO TV.

Eugenia Șerban a mai fost la un pas de moarte în urmă cu câțiva ani

Acum, Eugenia Șerban se simte mai bine, dar face în continuare tratament. De asemenea, ea a mărturisit că momentul când a aflat că are cancer a fost unul foarte dificil și a crezut că este o greșeală.

‘Acum nu mă mai confrunt cu nimic, acum urmez niște tratamente. Dar da, m-am confruntat cu cel mai de temut adversar al secolului, cancerul. M-am dus la un control și am aflat că am primul cancer. Aveam un cancer ginecologic. Am făcut și mamografie și avem două tumori într-un sân. Am avut două cancere în același timp, la fel de agresive. Am făcut o operație de 12 ore și jumătate și am ales România pentru această intervenție’, a mai spus actrița de 50 de ani.

În timpul emisiunii în direct, Eugenia Șerban a renunțat la perucă, iar ochii i s-au umplut de lacrimi. Deși nu mai are părul lung, actrița a rămas la fel de frumoasă.

Pentru că m-am săturat de această perucă, am hotărât să vorbesc. Asta sunt eu, am învățat să mă iubesc așa. Cel mai greu a fost când mi s-a spus “O să rămâi fără păr”. A fost un moment greu când am primit diagnosticul. Nu este om care să nu asocieze cancerul cu moartea’, a mai adăugat aceasta.

În 2014, Eugenia Șerban povestea, cu durere, că a fost nevoită să își scoată implanturile cu silicon. Din cauza operației nereușite, s-a ales cu tumori de mărimea unor mingi de tenis la ambii sâni.

citește și...