Eugenia Șerban, dezvăluiri nebănuite despre fostul soț. ‘Fostul meu bărbat a fost cel mai în vârstă bărbat din viața mea’

16.02.2021, 20:03
Eugenia Șerban, dezvăluiri nebănuite despre fostul soț. 'Fostul meu bărbat a fost cel mai în vârstă bărbat din viața mea'

Eugenia Șerban a fost întotdeauna o fire discretă atunci când a venit vorba de viața personală. Actrița a avut parte de numeroase cumpene în amor, iar sănătatea i-a fost pusă în pericol când a aflat că are cancer. 

Pentru cei care nu știu, Eugenia Șerban a trăit o poveste de iubire cu un cetățean de origine arabă, prin anii ’90. Cu bărbatul respectiv a făcut un băiat, pe Lorans Bataineh, acum în vârstă de 27 de ani.

Eugenia Șerban a vorbit despre fostul soț

După ce a divorțat, actrița a rămas să-și crească băiatul singură. Într-un interviu pentru Kanal D, Eugenia Șerban și-a deschis sufletul și a vorbit despre tatăl copilului ei.

“Eu când am divorțat, am divorțat iubind. Dar mi-am dat seama că nu are rost să mai continuăm. Fostul meu bărbat a fost cel mai în vârstă bărbat din viața mea. Nu mai este printre noi. Când am fost foarte tânără am suferit foarte tare, am fost înșelată și am băgat imediat divorț. Cel mai urât lucru pentru mine e trădarea”, a mărturisit actrița, într-un interviu la Kanal D.

Ea a mai mărturisit că este implicată într-o relație amoroasă în prezent.

”Am avut și un iubit cu 14 ani mai mic decât mine, dar nu a mers. Eu nu am înșelat, dar am fost înșelată. Acum iubesc și sunt iubită. Am avut iubiți care m-au răsfățat cu cadouri scumpe. Mi s-au pus chiar diamante în pomul de Crăciun“, a mai declarat actrița.

S-a vindecat de cancer

În 2019, Eugenia Șerban fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a stat nu mai puțin de 12 ore pe masa de operație. Din fericire, ea a reușit să învingă boala, iar acum se recuperează.

‘Nu operația în sine a fost cea mai grea, practic au fost trei operații într-una. Când am aflat că am cancer, atunci a fost șocul mare, m-am gândit la moarte. Mi-au trebuit două săptămâni să realizez că iubesc viața și că trebuie să trec peste asta. Am avut norocul că l-am descoperit în fază incipientă. Al doilea moment foarte dificil a fost când am făcut chimioterapie și mi-au zis ca nu o să am păr. Practic, cu un an înainte nu aveam nimic, și anul următor aveam două cancere în faze incipiente”, declara actrița pentru Click!

citește și...