Actrița Eugenia Șerban, angajată consilieră la Primăria lui Piedone

29.11.2021, 13:42
Actrița Eugenia Șerban, angajată consilieră la Primăria lui Piedone
Actrița Eugenia Șerban, angajată consilieră la Primăria lui Piedone

Actrița Eugenia Șerban, în vârstă de 52 de ani, face parte din echipa consilierilor lui Cristian Popăescu Piedone, de la primăria Sectorului 5 al Capitalei. Aceasta oferă primarului consultanță pe probleme culturale. Eugenia șerban este a doua vedetă cooptată în echipa lui Cristian Popescu Piedone, după Oana Zăvoranu.

Recent, Oana Zăvoranu a fost angajată consilier de Cristian Popescu Piedone. Acum, primarul a cooptat o altă vedetă în echipa sa. Este vorba despre actrița Eugenia șerban.

Eugenia Șerban oferă primarului consultanță pe probleme culturale inclusiv în ceea ce privește activitatea Centrului Cultural și de Tineret ”Ștefan Iordache”, instituție aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local al Sectorului 5, notează click.ro.

Actrița Eugenia Șerban, angajată consilieră la Primăria lui Piedone. ”Așa cum știm cu toții, ea este o învingătoare”

„Mă bucură faptul că locuitorii Sectorului 5 vor putea beneficia de talentul și expertiza unui actor de talia Eugeniei Șerban”, a declartat Cristian Popescu Piedone.

”Așa cum știm cu toții, ea este o învingătoare! Iar proiectele pe care le vom pune în practică, împreună,nu vor putea fi decât de succes pentru membrii comunității Sectorului 5”, a adăugat primarul.

Eugenia Șerban a avut mari probleme de sănătate

Actrița Eugenia Șerban s-a confesat în cadrul unui intervu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro. Artista și-a amintit și de perioada grea prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer, boală pe care a reușit să o învingă. Aceasta fost diagnosticată cu două forme de cancer – ginecologic și la sân – într-un singur an. Vedeta a explicat că a decis să facă toate operațiile în aceeași zi.

”Primele două săptămâni, până am acceptat că trebuie să fac orice ca să trăiesc şi că va trebui să trec prin tot supliciul tratamentului pentru cancer, asta însemnând operaţii, chimioterapie şi radioterapie. Apoi cu adevărat cel mai greu nu a fost când am trecut prin operaţii, ci chimioterapia. Dar dacă îţi asumi totul, poţi trece şi prin asta şi, după cum se vede, eu am trecut cu brio”, a mărturisit Eugenia Șerban despre cea mai grea perioadă din lupta cu boala.

Întrebată despre momentul în care a spus că a învins cancerul, Eugenia Șerban a explicat: ”În ziua în care am făcut ultima şedinţă de chimioterapie şi, la o lună de zile, am făcut toate investigaţiile. Sunt un caz care este discutat la nivel internaţional, pentru că eu am hotărât să fac toate operaţiile în aceeaşi zi. Într-adevăr a fost un demers complicat care a durat 12 ore, trei intervenţii într-una. Doctorii m-au sfătuit să le fac pe rând, dar eu am spus „nu“, pentru că am considerat că psihicul meu nu poate să ducă atât de mult timp calvarul şi că e pregătit să se rezolve totul repede, pentru că eu în două luni voiam să fiu înapoi pe scenă. Toată lumea râdea şi spunea: „Sub nicio formă nu se va putea!“. Ei, n-am reuşit în două luni, dar în trei luni mi-am făcut acea zi de naştere cu 150 de oameni, iar în următoarea lună am avut spectacolul monolog Spovedanie în faţa luminii, de o oră şi jumătate, la Timişoara”.

citește și...