Actrița Denise Richards, despre platforma OnlyFans: “Îmi arăt sânii și părțile intime ale corpului”

04.09.2022, 16:34

A intrat în urmă cu câteva luni, captivată de fiica ei, care era deja pe platforma OnlyFans, și a reușit să profite din plin de ea, simțindu-se în largul ei și fiind recunoscută de toată lumea. “Îmi arăt sânii, iar dacă cauți pe Google, poți să găsești totul. Uneori trebuie să mergi un pic mai departe, chiar și numai pentru o singură dată”.

Au trecut trei luni de când actrița Denise Richards s-a lansat în lumea “OnlyFans”, unde fiica ei făcea deja primii pași. În vârstă de 51 de ani a făcut acum un bilanț despre cum se simte. Îi merge foarte bine datorită acceptării fanilor ei, ceea ce nu a fost cazul fiicei sale, care a primit multe critici la vremea respectivă pentru că a făcut acest pas.

La vremea ei, fiica ei, Sami, rodul relației cu Charlie Sheen, a decis la vârsta majoratului să ia această cale și a primit multe critici. Mama ei a venit în apărarea ei.

Denise Richards a explicat de ce s-a alăturat OnlyFans

În timpul unui interviu recent acordat la emisiunea Jeff Lewis Live de la Sirius XM, Denise a explicat că s-a alăturat OnlyFans pentru a devia o parte din criticile pe care Sami le primea de la propria decizie.

“Motivul pentru care am vrut să mă alătur a fost că a primit atât de multe reacții negative pentru asta, încât nu mi s-a părut corect”, a explicat ea. “Am făcut lucruri în cariera mea, am făcut Playboy și, evident, Wild Things, și am făcut ședințe foto sexy înainte de a promova filme și chestii de genul ăsta.”
“Uneori, oamenii spun lucruri negative – ei bine, de multe ori o fac și de multe ori nu – și m-am gândit că nu este corect ca ea să primească atâtea reacții negative când mulți oameni postează lucruri de genul acesta chiar și doar pe Instagram.”

“Îmi arăt sânii și părțile intime ale corpului”

În schimb, ea nu a primit la fel de multe critici pentru că a intrat în “afaceri”.  De fapt, Richards a acordat un interviu pentru emisiunea lui Jeff Lewis de la radio Sirius XM și a făcut cunoscută experiența sa îmbucurătoare.

“Am fost model de bikini, model de lenjerie intimă, iar acum fac mai multe chestii sexuale pentru că mă gândesc: “De ce nu?”, dacă sunt capabilă să depășesc conținutul mai pudic care se află pe Instagram-ul meu”, și adaugă fără rușine că încarcă conținut mult mai explicit, arătând imagini și videoclipuri cu ea goală: Îmi arăt sânii și vaginul, iar dacă cauți pe Google, poți să găsești totul. Uneori trebuie să mergi un pic mai departe, chiar și numai pentru o singură dată”.

Soțul ei, Aaron, este cel care îi înregistrează videoclipurile și îi dă sugestii

Pe lângă toate acestea, are pe cineva acasă care o ajută. E soțul ei, Aaron. “Aaron înregistrează o mare parte din conținutul meu. Știe ce le-ar putea plăcea bărbaților, îi arăt lucruri și îl întreb ce părere are.

citește și...