Actrița Ada Condeescu a născut. A devenit mămică pentru a doua oară

27.11.2020, 14:18
Actrița Ada Condeescu a născut. A devenit mămică pentru a doua oară
Actrița Ada Condeescu a născut. A devenit mămică pentru a doua oară

Actrița Ada Condeescu este în culmea fericirii. Aceasta a devenit mămică pentru a doua oară.

Ada Condeescu a devenit mămică pentru a doua oară joi, 26 noiembrie 2020. Aceasta a adus pe lume un băiețel. Ada Condeescu este căsătorită, de patru ani, cu regizorul Cătălin Mitulescu. Actrița a devenit mămică pentru prima oară în anul 2018, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Ecaterina.

”Fericire pura! Aproape 24 de ore de cand a venit pe lumea noua minune! Baietelul nostru perfect sanatos si deja atit de curios! Ii multumesc medicului meu si intregii echipe pentru atentia, devotamentul si implicarea cu care m-au insotit in aceasta extraordinara experienta a nasterii naturale! Ne simtim perfect iar in cateva ore vom fi deja acasa!! Yuhuuuu! Inca nu-mi vine sa cred! ?”, este mesajul transmis de Ada Condeescu în mediul online după ce a devenit mămică pentru a doua oară.

Ada Condeescu, dezvăluiri din relația cu partenerul ei de viață

Actrița Ada Condeescu este căsătorită cu Cătălin Mitulescu de patru ani, însă cei doi formează un cuplu de zece ani. Vedeta a vorbit despre relația cu partenerul ei de viață în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru life.ro.

”Îmi place foarte mult să învăț de la el. Îmi place foarte mult când nu mă prind eu de toate, fiindcă în general îmi place să fiu în control, să știu tot, dar cu el am văzut că e ok să nu știu tot și el mă poate face să mă prind și de altele. În plus, îmi dă o libertate foarte mare și îmi împinge limitele într-un mod foarte subtil și special. Mă face să descopăr lucruri frumoase”, spunea Ada Condeescu.

”Se fac deja vreo 10 ani de când suntem împreună, dar nu pare că a trecut tot acest timp; ne simțim ca la început”, adăuga ea.

citește și...