Roxana Blagu a născut! Vedeta a adus pe lume un băiețel

01.07.2020, 16:16
Roxana Blagu a născut! Vedeta a adus pe lume un băiețel
Roxana Blagu a născut! Vedeta a adus pe lume un băiețel

Roxana Blagu a născut! Fosta membră a trupei Trident a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, miercuri, 1 iulie.

În perioada sarcinii, vedeta a fost activă pe rețelele de socializare și și-a ținut fanii la curent cu evoluția sa. În plus, proaspăta mămică s-a filmat în timp ce mergea la spital pentru a naște.

Este la a doua sarcină

Roxana Blagu a născut un băiețel, care va primi numele Sasha. Emoționată când și-a văzut bebelușul, aceasta a început să plângă.

‘Fetelor gata! Mi s-a întins machiajul pentru că am plâns de emoție când l-am văzut pe bebe. Bebe e mare. Are 4 kg și 440 de grame. Este sănătos și bine. Mulțumim mult!’, a spus Roxana Blagu, imediat după ce a născut.

Roxana Blagu se iubește de ani buni cu Andrei Badiu, fostul soț al Oanei Frigescu. Vedeta nu era la prima naștere, ea mai are o fiică din mariajul cu omul de afaceri Marcel Sârbu. Din păcate, Roxana Blagu nu ține legătura cu fiica ei, pentru că fostul soț a câștigat custodia micuței în instanță.

A pierdut custodia fetiței

Roxana Blagu și Marcel Sârbu s-au războit mult timp pe custodia celei mici. Vedeta a mărturisit că nu este zi să nu plângă după fetiţa ei și a încercat din răsputeri să o vadă, însă fără niciun rezultat. În schimb, fostul ei partener a acuzat-o că era recalcitrantă de fiecare dată când venea după fiica sa.

‘Nici măcar acum nu s-a stăpânit, în faţa copilului. A dat în mine şi a început să mă înjure de faţă cu Oana. Cum să dorească acest copil să stea cu mama lui, când ea se comportă atât de agresiv? Şi am înţeles de la Oana că atunci când stătea la mama ei o băteau şi ea, şi iubitul ei, Andrei Badiu. Mai mult, azi când şi-a văzut mama că vrea să o ia în braţe a ţipat: «Mama, lasă-mă! Mama, lasă-mă!»’, spunea Marcel Sârbu pentru Spynews, în 2013.

citește și...