Actorul Ion Haiduc despre starea de sănătate a Adrianei Trandafir. ”În atenția celor care nu cred că acest virus chiar există”

22.06.2020, 11:24
Actorul Ion Haiduc despre starea de sănătate a Adrianei Trandafir. ”În atenția celor care nu cred că acest virus chiar există”
Actorul Ion Haiduc despre starea de sănătate a Adrianei Trandafir. ”În atenția celor care nu cred că acest virus chiar există”

Actorul Ion Haiduc a transmis un mesaj, în mediul online, legat de actrița Adriana Trandafir, care a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

La trustul Antena 1, zilele acestea, mai multe vedete au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus.  De altfel, mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Este vorba de Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir. Alina Pușcaș se află în spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”. O parte dintre vedetele infectate cu COVID-19 se află internate la Institutul Matei Balș din Capitală.

Despre Adriana Trandafir a vorbit actorul Ion Haiduc într-un mesaj pe care l-a transmis pe contul său de socializare.

„În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există… Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon… Este la Spitalul ”Matei Balş” şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc”, a scris Ion Haiduc pe pagina sa de Faceb ook.

Ce mesaje i-au transmis fanii

Pe contul de socializare al Adrianei Trandafir au apărut numeroase mesaje după ce s-a aflat că aceasta este infectată cu coronavirus.

”Sper să nu fie așa. Domnul să îți dea putere și să te ocrotească”, ”Adriana, sănătate! Nu pot să cred. Te pup”, ”Cu sănătate”, ”Sănătate multă, Adriana! Țin pumnii să te faci bine cât mai repede”, i-au transmis cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Adriana Trandafir, o actriță de succes

Absolventă a facultăţii de Teatru de la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, clasa prof. univ. Leopoldina Bălănuţă, Alexa Visarion şi Alexandru Lazăr, Adriana Trandafir, în vâstă de 64 de ani, a fost, între anii 1979 şi 1982, actriţă a Teatrului de Stat din Reşiţa, iar din 1982 până în 2005 a jucat pe scena Teatrului Odeon. A făcut parte din distribuţia mai multor filme şi a prezentat numeroase emisiuni de televiziune. Joacă pe scena teatrelor Metropolis şi„Constantin Tănase” şi este preşedinta Fundaţie culturale „Maria Tănase”.

citește și...