Actorul Gheorghe Visu se destăinuie. ”Perioada cu State de România a fost cea mai frumoasă din viața mea ca actor”

08.12.2021, 14:06
Actorul Gheorghe Visu se destăinuie. ”Perioada cu State de România a fost cea mai frumoasă din viața mea ca actor”
Actorul Gheorghe Visu se destăinuie. ”Perioada cu State de România a fost cea mai frumoasă din viața mea ca actor”

Actorul Gheorghe Visu, în vârstă de 70 de ani, s-a destăinuit în cadrul unui interviu. Acesta a vorbit despre cariera sa și a afirmat că rolul dintr-o celebră telenovelă a fost unul extrem de important pentru el. ”Perioada cu State de România a fost cea mai frumoasă din viața mea ca actor”, a declarat binecunoscutul actor Gheorghe Visu.

Gheorghe Visu este unul dintre cei mai apreciați actori din țara noastră. În teatru, acesta a debutat de foarte tânăr, ca elev și apoi ca student al I.A.T.C., la Teatrul Național din București, iar după absolvirea facultății (1974) devine angajatul Teatrului Național din București. De-a lungul anilor, Gheorghe Visu a dat viață multor personaje în teatru și cinematografie. De asemenea, a cucerit publicul cu rolul State din telenovele precum ”Inimă de țigan”, ”Regina” și ”State de România”. Acesta a jucat alături de actrița Carmen Tănase, care a dat viață personajului Flăcărica.

Printre cele mai noi proiecte ale sale sunt spectacolul “Maria de Buenos Aires”, de la Teatrelli, în regia lui Răzvan Mazilu, a cărui premieră a avut loc în februarie 2021 și filmul ”Dear Dad” (2021), în regia lui Ioachim Ciobanu.

Actorul Gheorghe Visu se destăinuie. ” În afara de partea materială, e foarte plăcut să vezi că îți dă cineva bună ziua în supermarket”

Gheorghe Visu a acordat u interviu pentru emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, în care a vorbit despre rolul State.


“Perioada cu State de România a fost cea mai frumoasă din viața mea ca actor (…) eu acolo m-am jucat pe mine (…) eu ce fac acolo, făceam acasă demult. (…) În afara de partea materială, e foarte plăcut să vezi că îți dă cineva bună ziua în supermarket (…) am căpătat un anumit tip de încredere în capacitatea mea de a face comedie (…) eu sunt un actor de dramă. Am regretele mele profesionale (…) nu uit (…) îmi pare rău că atunci când aveam 30 de ani, nu eram mai maleabil (…) Dacă aș putea schimba ceva, aș termina măcar Liceul de Muzică”, a declarat renumitul actor.

citește și...