Dezvăluirile actriței Doinița Oancea. Ce îi spun oamenii pe stradă

28.07.2021, 14:24
Dezvăluirile actriței Doinița Oancea. Ce îi spun oamenii pe stradă
Dezvăluirile actriței Doinița Oancea. Ce îi spun oamenii pe stradă

Actrița Doinița Oancea, în vârstă de 38 de ani, a făcut mărturisiri la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV.  Acesta a dezvăluit cum obișnuiesc oamenii să o apeleze atunci când o întâlnesc per stradă. Totul se leagă de rolul pe care vedeta l-a interpretat într-ubn serial de televiziune.

Actrița Doinița Oancea a jucat, de-a lungul anilor, în numeroase seriale de succes.

Unul dintre acestea a fost serialul ”Inimă de țigan”, unde a interpretat rolul Minodorei.


Dezvăluirile actriței Doinița Oancea. ”Mă întreabă: “Ce faci, fă, mămică?””

Invitată la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Doinița Oancea a explicat că nu mai știe replici din serialul respectiv, însă a afirmat că o replică a rămas totuși de neuitat pentru public. Actrița a explicat că unii oameni i se adresează cu această replicvă atunci când o întâlnesc pe stradă.

“”Fă, mămică!”. O să rămână pentru totdeauna. Când mă vede lumea pe stradă mă întreabă: “Ce faci, fă, mămică?””, a spus Doinița Oancea la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cum a ajuns Doinița Oancea actriță

Doinița Oancea a afirmat că deși a încercat să activeze în mai multe domenii s-a simțit atrasă de cel artistic. ”Într-o zi, aflată în Budapesta, o prietenă m-a întrebat ce vreau să fac cu viața mea. Eu eram extrem de tristă că mă întorceam acasă și mai ales că nu voiam muncă la birou. I-am zis că vreau ceva în domeniul artistic, doar că nu știam ce”, a explicat vedeta.

Ea a povestit și cum a ajuns să fie chemată la un casting. A primit un telefon și i s-a schimbat destinul. ”Într-o zi, am primit un telefon dacă vreau să merg la un casting. Am zis că merg si, uite așa, am ajuns aici. După casting m-au chemat la probă și atunci am ales să merg pe platoul de filmare și nu la birou, căci în lunea aceea era și prima mea zi de muncă într-un alt loc”, a încheiat Doinița Oancea.

citește și...