Ce spune actorul Florin Zamfirescu despre George Burcea. ”Joacă prin paturi rol de Casanova?”

28.12.2020, 15:29
Ce spune actorul Florin Zamfirescu despre George Burcea. ”Joacă prin paturi rol de Casanova?”
Ce spune actorul Florin Zamfirescu despre George Burcea. ”Joacă prin paturi rol de Casanova?”

Celebrul actor Florin Zamfirescu a făcut comentarii neașteptate despre George Burcea. Acesta din urmă i-a dat imediat replica.

Zilele trecute, pe pagina sa de Facebook, actorul Florin Zamfirescu s-a întrebat cine este George Burcea, afirmând că nu știe nimic despre cariera de actor a fostului partener de viață al Andreei Bălan. „Dragilor, cine este “actorul” George Burcea? Ce roluri a jucat in scurta-i carieră? Joaca prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe internet și nu am găsit nici un actor cu numele asta.De ce jigniți aceasta breasla? Nu mai aveți nevoie de ea?”, este postarea de pe pagina de Facebook a actorului Florin Zamfirescu.

”Văd ca am stârnit un val uriaș de proteste fiindca am întrebat cine este “actorul” Burcea și dece este jignita astfel aceasta breaslă…Mulți au terminat UNATC din întâmplare, acum lucrând in diferite domenii, va pot exemplifica chiar prin unii studenți ai mei, deci se pot întâmpla multe, dar sa propagi un gigolo frumușel și nărăvaș, ca actor? Întreb și eu, apărând doar breasla – ce roluri a jucat in teatru sau film personajul cu pricina? Ma poate trage cineva la răspundere ca nu am auzit de el nici in vis? Sau ca apar breasla?”, a mai scris Florin Zamfirescyu în mediul online.

Ce a replicat George Burcea la comentariile lui Florin Zamfirescu

Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, George Burcea a reacționat la comentariile actorului Florin Zamfirescu.

”Ziua bunã domnule profesor Florin Zamfirescu si sãrbãtori cu sãnãtate, liniste si întelepciune sa aveti. Dacã nu mã anunta un coleg de postarea Dv, nu o vedeam nici in urmatorii 10 ani – când probabil avea sã fie prea târziu pentru unii dintre noi, dar ghinionul Dv s-a numit actorul Gigi si implicit eu, ,, actorul” George Burcea care, domnule profesor, a absolvit chiar la ai Dv colegi de la IATC/ ATF/UNATC, în perioada în care Dv vã pregãteati de o pensionare usoarã, domnule. Sã fiu mai exact, se întâmpla în 2015, stimabile, iar de atunci am fãcut si eu ce am putut si sã stiti ca sunt mândru de mine si chiar tin capul sus, nu ca altii de la institut care n-au stiut decât sã-l vandalizeze, iar mai apoi sa-l abandoneze”, a scris George Burcea în mediul online.

”Domnule profesor, am si filmat împreuna la un moment dat, dar vã înteleg atât bãtrânetea, cat si nepasarea cãtre colegi sau viitori colegi pe care i-ati antrenat chiar Dv, domnule”, a mai spus acesta în mesajul său.

Acesta este textul integral postat de George Burcea în mediul online:

Ziua bunã domnule profesor Florin Zamfirescu
si sãrbãtori cu sãnãtate, liniste si întelepciune sa aveti. Dacã nu mã…

Publicată de George Burcea pe Duminică, 27 decembrie 2020

citește și...