Aceasta este dovada cheie că Shakira a descoperit infidelitatea lui Gerard Piqué

15.12.2022, 20:30

Shakira și-a luat rămas bun de la an recunoscând că a fost un an pe care nu-l va uita niciodată și nu este pentru puțin după ce Gerard Piqué i-a frânt inima cu o despărțire mai mult decât controversată și infidelitate. Dovada a fost clară pentru toată lumea atunci când, imediat după despărțire, Piqué și iubita lui, Clara Chia, au fost văzuți în public.

Dar ceea ce a devenit cunoscut în aceste zile este modul în care Shakira l-a descoperit la vremea respectivă. Povestea este destul de crudă. Shakira călătorea la acea vreme în interes de serviciu, fiind mereu însoțită de copiii ei, așa că locuința familiei din Barcelona era goală. Ceea ce nimeni nu bănuia era că Gerard Piqué o va folosi ca apartament de burlac.

Shakira știa că Clara Chía era una dintre prietenele fotbalistului, deoarece lucra la firma lui Piqué, numită Kosmos, așa că se știa uneori că au împărțit momente între toți colegii de muncă. De aici și liniștea cu care Clara Chía apare într-unul dintre videoclipurile live ale lui Gerard Piqué. Dar ceea ce nu știa Shakira era că era mereu acasă, chiar și singură cu tatăl copiilor ei, transmite terra.cl.

Scena în care a deschis frigiderul

Shakira a început să simtă ceva, putea vedea că se apropie. A început să observe ce lipsea din casa ei atunci când nu era acolo. Această informație cheie a fost descoperită de un jurnalist în timp ce o intervieva pe Shakira în legătură cu anumite părți din videoclipul piesei “Te Felicito”, un cântec al Shakirei despre care s-a constatat ulterior că îi era dedicat lui Piqué.

Intervievatorul a întrebat-o despre scena în care a deschis frigiderul și a găsit capul lui Rauw Alejandro. Ce căutai în frigider? Shakira a răspuns: “Mă duceam la frigider pentru a găsi adevărul”.

O dovadă a suferinței

Cum Shakira bănuia că mai exista o persoană în relația lor și că aceasta chiar îi frecventa casa, a verificat frigiderul și acolo și-a dat seama că era mâncare pe care ea nu o mânca, nici Pique nu o mânca, dar totuși se terminau unul pe altul. În mod clar, aceasta este o dovadă a suferinței cântăreței. Un mod foarte dureros de a descoperi infidelitatea.

citește și...