Accidentul teribil prin care a trecut Viviana Sposub. ”Am fost la un pas de a-mi pierde viața”

26.11.2020, 13:32
Accidentul teribil prin care a trecut Viviana Sposub. ”Am fost la un pas de a-mi pierde viața”
Accidentul teribil prin care a trecut Viviana Sposub. ”Am fost la un pas de a-mi pierde viața”

Viaviana Sposub a trecut prin momente cumplite în urmă cu ani, când a avut un accident teribil cu ATV-ul.

La scurt timp după ce a împlinit 18 ani, Viviana Sposub a avut parte de un accident care a marcat-o teribil. Concurenta de la ”Ferma” a povestit despre momentele dificile prin care a trecut pentru revista Viva.

”A fost un moment care a lăsat urme asupra personalității mele, dar și asupra trupului meu. La scurt timp după ce am împlinit vârsta de 18 ani, am avut parte de un accident de ATV care mi-a schimbat gândirea și traiectoria. Am fost la un pas de a-mi pierde viața, dar Dumnezeu a avut grijă de mine. După accident, am stat o perioadă bună de timp la pat, pentru că nu puteam să merg, iar tot corpul și mai ales fața erau pline de răni. Acela a fost momentul în care am realizat cât de efemer este totul, inclusiv frumusețea exterioară. Privindu-mă în oglindă, mi-am spus că nu vreau ca profesia mea să aibă nicio legătură cu felul în care arăt. Am vrut să știu că am o meserie pe care să o pot practica, chit că trupul meu suferă diferite modificări. A fost momentul în care nu mi-am mai dorit muzică ci televiziune, renunțând astfel la ideea de a urma Conservatorul. Cred că tata a fost cel mai fericit când am ales să urmez o altfel de facultate și să las latura mea artistică deoparte. Totuși, atunci când lucrurile sunt menite să se întâmple, nu mai contează cât de mult te opui. Așa că iată-mă aici!”, a dezvăluit actuala iubită a actorului George Burcea.

 

Viviana Spoisub vrea să se reapuce de cântat

Viviana Sposub este foarte pasionată de muzică. Acesta a mai afirmat că își dorește să se reapuce de cântat.

Vedeta a terminat Liceul de Artă, a cântat operă și a făcut pian.

”Cum spuneam și mai devreme, accidentul de la 18 ani mi-a schimbat direcția. Viața de artist în România este incertă, nesigură din multe puncte de vedere. În clasa a douăsprezecea am hotărât cu părinții mei că cel mai bine pentru mine ar fi să urmez un alt drum și să găsesc un job 9-to-5. Totuși, sufletul de artist nu îl potolește nimeni, așa că mă bate din ce în ce mai mult gândul să mă reapuc de cântat și să fac lucrurile fix cum simt eu”, a mai spus ea.

 

citește și...