Tatăl surorilor Gabor are necazuri mari! Bărbatul a fost executat silit din cauza datoriilor. Ce spune despre fiicele lui

03.06.2020, 11:58
Tatăl surorilor Gabor are necazuri mari! Bărbatul a fost executat silit din cauza datoriilor. Ce spune despre fiicele lui
Tatăl surorilor Gabor trăiește în sărăcie

Tatăl surorilor Gabor a ajuns într-o situație disperată! Deși fiicele lui, Monica și Ramona Gabor trăiesc pe picior mare, una în America, iar cealaltă în Dubai, părintele lor, Emil, abia dacă se mai descurcă cu banii și trăiește în sărăcie.

De ani buni, Emil Gabor s-a mutat la Bacău de la București și are mari probleme de sănătate. El mărturisea, cu tristețe, că a ajuns să trăiască singur la bătrânețe, deși are 3 fiice.

Mai mult de atât, fostul socru al lui Irinel Columbeanu a fost și executat silit din cauza datoriilor și a ajuns să-și ducă traiul într-o garsonieră mică din Bacău.

Tatăl surorilor Gabor trăiește în sărăcie

Conform Wowbiz, Emil Gabor are datorii de 9000 de euro și apărea ca debitor într-un dosar de încuviințare executare silită, înregistrat la Judecătoria Bacău pe 19 iulie 2018.

‘Încuviinţează executarea silită, la cererea creditorului S.C. RALFI IFN SA a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu reprezentat de CONTRACTUL DE CREDIT PENTRU NEVOI PERSONALE împotriva debitorului GABOR EMIL, executare începută pentru suma de 40195,44 lei reprezentând credit restant, dobânzi aferente acestuia, comisioane și penalități de întârziere calculate până la data scadentei anticipate. Fără cale de atac’, a fost verdictul judecătorilor, din 24 iulie 2018.

Tatăl surorilor Gabor a fost dat în judecată pe 8 aprilie 2020 pentru recuperarea datoriei.

În 2019, bărbatul mărturisea, într-un interviu pentru Ciao.ro, că două dintre fetele lui, Monica și Ramona Gabor, îl ajută cu bani. În plus, acesta spunea că îi este foarte dor de ele și că vin foarte rar în țară.

‘Ei… când pot și ele. Dar, ce, sunt obligate? Doar nu sunt înfiatul lor. Eu am muncit la viața mea, am o pensie… ca în România’, spunea el.

Emil Gabor, mari probleme de sănătate

Emil Gabor se confruntă și cu mari probleme de sănătate, iar în ultimii ani a stat numai internat prin spitale.

‘Am fost internat la Boli Interne şi mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine şi de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine.

Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Şi, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere. Am fost internat, în decembrie, 2 săptămâni… adică 15 zile. Mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina.’, a declarat Emil Gabor pentru Ciao.ro.

citește și...