Accidentul teribil prin care a trecut Andi, fost concurent la ”Insula Iubirii”. ”Am intrat sub un TIR”

01.06.2020, 09:32
Accidentul teribil prin care a trecut Andi, fost concurent la ”Insula Iubirii”. ”Am intrat sub un TIR”
Accidentul teribil prin care a trecut Andi, fost concurent la ”Insula Iubirii”. ”Am intrat sub un TIR”

Andi, fostă ispită la emisiunea ”Insula Iubirii”, a măturisit că a trecut prin momente dificile în urma unui accident de mașină.

Andi a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a vorbit despre cea mai mare cumpănă din viața sa. Acesta a făcut un accident de mașină la doar două ore după ce a achiziționat autoturismul.

„Mai exact, a fost un accident grav de mașină. Mașina era achiziționată de două ore. Un teribilism de puștan. Cred că vanitatea m-a cunoscut pe acel drum”, a povestit Andi, potrivit spynews.ro.

Andi s-a lovit cu mașina de un TIR.

„Am fost și mi-am cumpărat o mașină, iar în drum spre casă, la vreo două ore după, am intrat sub un TIR. Mașina a fost de nerecunoscut. Eu am avut câteva oase rupte, nasul… nimic grav, dar mai mult eram rănit în interior: orgoliu, psihicul.

Mi-au trebuit șase luni să accept greșeala și să învăț din ea (…) Nu mai suportam presiunea orașului, m-am retras la părinții mei și am contemplat cu mine. M-am descoperit pe mine”, a mai spus acesta.

A fost concurent și la ”Survivor România”


Andi Constantin este originar din Băicoi, Prahova. Este atlet de performanță, practică fitness de peste 10 ani și este multiplu campion național la această ramură sportivă. Are ca background sportiv și karate, kick-boxing și kempo și, în paralel, timp de 11 ani, a jucat fotbal. Andi este antreprenor și creator de conținut online. În prezent locuiește în București. Andi s-a făcut remarcat la emisiunea ”Insula iubirii”, în rolul de ispită, dar a participat și la show-ul ”Survivor România”.

“Am ales să particip la ”Survivor România” pentru că sunt un adept al provocărilor, am o fire competitivă și pentru că simt nevoia de o ieșire din cotidian, de o schimbare de direcție de la regulile înguste ale societății”, declara Andi Constantin.

citește și...