Accidentul teribil prin care a trecut Fuego. ”Un motociclist a aţipit la volan şi a intrat frontal în mine”

04.04.2022, 15:23
Accidentul teribil prin care a trecut Fuego. ”Un motociclist a aţipit la volan şi a intrat frontal în mine”
Accidentul teribil prin care a trecut Fuego. ”Un motociclist a aţipit la volan şi a intrat frontal în mine”

Binecunoscutul artist Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, în vârstă de 45 de ani,a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut de-a lungul anilor. Acesta a povestit că, la un moment dat,  a fost implicat într-un accident teribil. ”Un motociclist a aţipit la volan şi a intrat frontal în mine”, a explicat cântărețul.

Fuego a acordar un interviu pentru okmagazine.ro în care a povestit despre unele dintre cele mai dificile momente din viața sa.

Îndrăgitul artist a dezvăluit că la un moment dat a fost implicat într-un accident foarte grav.

Accidentul teribil prin care a trecut Fuego. ”Am reuşit să ţin volanul drept, nu am frânat şi aşa am evitat o mare tragedie”

”Suferinţa după tatăl meu, atunci când l-am pierdut şi nu înţelegeam de ce un om la 58 de ani, sănătos, nu a mai putut trăi. Acesta e un moment greu şi un altul am avut nu de multă vreme, când am făcut un soi de accident pe autostradă, spre mare, nevinovat fiind. Un motociclist a aţipit la volan şi a intrat frontal în mine, cu peste 200 de km/oră, eu neavând viteză. Am reuşit să ţin volanul drept, nu am frânat şi aşa am evitat o mare tragedie! Din fericire, nici motociclistul, ca printr-o minune, nu a păţit nimic”, a povestit Fuego.

Cu toate că a trecut prin momente grele, artistul a mărturisit că a reușit întotdeauna să le depășească: ”În general, depăşesc momentele grele şi reuşesc să găsesc soluţii pentru orice! Şi da, fiecare episod complicat mi-a marcat viaţa şi m-a făcut cine sunt azi! Chiar şi când eram tânăr şi n-aveam uneori, la facultate, prin anii 96-97, ce mânca în Bucureşti sau cum să merg cu tramvaiul, din lipsa banilor, eu tot percepeam ca o lecţie momentele alea. M-au călit, m-au făcut cine sunt acum şi sunt mândru că am mintea pe umeri, că n-am fost nici o clipă îmbătat de succes, oricum ar fi fost el, că am gestionat bine viaţa şi cariera, că am fost cumpătat şi iată-mă azi, cu aproape 30 de ani de reuşite şi împliniri, în parcursul profesional, cu o viaţă liniştită şi împlinită!”.

citește și...