Accidentul grav pe care l-a avut Tania Budi. ”O coastă fisurată și am avut memoria pierdută pentru câteva ore”

18.03.2021, 15:48
Accidentul grav pe care l-a avut Tania Budi. ”O coastă fisurată și am avut memoria pierdută pentru câteva ore”
Accidentul grav pe care l-a avut Tania Budi. ”O coastă fisurată și am avut memoria pierdută pentru câteva ore”

Tania Budi  și-a amintit de un episod extrem de neplîcut prin care a trecut. Vedeta a avut parte de un accident la echitație.

Tania Budi a vorbit despre un accident pe care l-a suferit la echitație. S-a lovit la cap, a avut pierderi de memorie și și-a fisurat o coastă. ”Eu nu știu exact ce s-a întâmplat, dar acum sunt bine. Pe lângă faptul că mi-am pierdut cunoștința 7 secunde, au urmat niște ore în care nu mi-am amintit nimic despre viața mea. Nu pot să îmi explic cum a ajuns calul să se ridice în două picioare cu mine, cum a luat-o la galop, nu îmi mai amintesc ceva”, a declarat vedeta, potrivit revistei Viva.


„Am fost la medic, mi-am făcut computer tomograf, totul e ok. Am o coastă fisurată și am avut memoria pierdută pentru câteva ore. În vreo două luni, am înțeles că asta se sudează la loc. Acum fac numai glume pe tema acestui subiect, a fost o întâmplare haioasă, pentru că au apărut tot felul de povești după ziua aceea. Chiar în ziua în care am plecat de la grajduri, m-au luat fratele meu și un prieten și m-au dus la medic. Eu îi întrebam din 5 în 5 minute ce s-a întâmplat, iar ei ziceau că am căzut în cap. După, la câteva minute, iar îi întrebam ce s-a întâmplat. Până să îmi revină toată memoria, la un moment dat, m-am uitat pe rețeta pe care mi-a dat-o doctorul, în timp ce vorbeam cu o prietenă la telefon. Mi-am văzut numele pe rețetă și vârsta. Atunci eu am început: ”Dar ce a scris omul ăsta aici, 53 de ani? Ce, eu am 53 de ani?”. Și prietena mea m-a întrebat: ”Dar câți ani ai?”. 51 de ani”, ziceam eu. Practic toate amintirile din ultimii doi ani erau șterse. Am pus întrebări și despre oameni care se aflau cu doi ani în urmă, în viața mea. Creierul blochează automat neuornii în a comunica între ei imediat dupa un șoc și probabil s-a întâmplat acest fenomen. Data viitoare când voi cădea mi-as dori să-mi pierd memoria pe ultimii 20 de ani”, a mai spus ea.

Cum a ajuns Tania Budi să lucreze în televiziune

Tania Budi a fost una dintre cele mai cunoscute și mai frumoase craine TV ale anilor de după Revoluția din 1989. Trecută de 50 de ani, vedeta atrage și acum atenția cu frumusețea sa. Într-un interviu, Tani Budi a făcut dezvăluiri legate de cariera sa, explicând cum a ajuns să lucreze în televiziune.

”În ‘92-‘93 mă angajasem deja prezentatoare la Antena 1. Atunci eram toți novice în branșa asta, învățam din mers. Un an sau doi mai târziu am ajuns crainică la TVR. Avusesem de copil o admirație profundă pentru crainicele Televiziunii Române și a fost al doilea vis din viața mea pe care mi l-am împlinit. Primul fusese cu Facultatea de Matematică. Chiar dacă nu am terminat-o, mi-am demonstrat că pot să fiu mai deșteaptă decât frumoasă”, a declarat vedeta.

Tania Budi a mărturisit că s-a angajat ușor în TV. ”Simplu. M-am dus în audiență la directorul de atunci al Antenei, dumnealui m-a trimis să dau o probă cu doamna Doina Anastasiu, am dat-o, iar a doua zi m-au anunțat că sunt angajată. Eu aveam mare încredere în calitățile mele, mi se părea, în special, că am o voce bună, dicție, dar și o prezență OK”, a mai spus ea.

 

citește și...