Șerban Huidu face dezvăluiri incredibile. Ce s-a întâmplat între el și Marian Godină în urma accidentului în care a fost implicat prezentatorul TV

12.04.2021, 13:23
Șerban Huidu face dezvăluiri incredibile. Ce s-a întâmplat între el și Marian Godină în urma accidentului în care a fost implicat prezentatorul TV
Șerban Huidu face devăluiri incredibile. Ce s-a întâmplat între el și Marian Godină în urma accidentului în care a fost implicat prezentatorul TV

Șerban Huidu a povestit ce s-a întâmplat între el și polițistul Marian Godină în ziua în care prezentatorul de televiziune a făcut accident de mașină.

Trei oameni și-au pierdut viața în urma accidentului provocat de Șerban Huidu cu ani în urmă. În urma tragediei din 16 octombrie 2011, prezentatorul tv a declarat că a fost transportat la spital chiar de polițistul Marian Godină. „După ce-am avut accidentul de mașină, cel cu victime, am stat acolo, la locul accidentului. Și la un moment dat a venit un polițist care m-a dus la spital. Și polițistul tot drumul, mi-a zis, hmmm… Și, la un moment dat, n-am mai putut și i-am zis: „Ia, mă, scoate pistolul, pune-l în cap și împușcă-mă!”. El era Godină. Credea că sunt beat, că vorbeam greu”, a spus Șerban Huidu, potrivit realitatea.net.


De altfel, în urmă cu ceva timp, Marian Godină scria pe contul său de Facebook: „Am primit misiunea de a-l duce pe Şerban Huidu la Spitalul Județean Braşov pentru a-i recolta probe. (…) Nu l-am jignit, dar i-am adresat lui Şerban vorbe grele. Era oricum în stare de şoc, iar eu, în prostia mea, m-am găsit să-i țin predici. (…) Şerban mi-a zis să-l împuşc. Am reacționat la fel de idiot şi i-am spus că probabil aş face-o, dacă legea mi-ar permite”.

Cum a trecut soția lui Șerban Huidu peste accidentul de mașină provocat de acesta

Cristina Huidu este manager de vânzări la o agenție de turism, mama a doi copii adolescenți și soția omului de televiziune Șerban Huidu.

Cristina a comentat, într-un recent interviu, despre accidentul de mașină pe care l-a provocat soțul său, Șerban Huidu, în octombrie 2011, în Timișu de Sus.

”Din păcate subiectul era extrem de dureros pentru foarte multe familii și a fost greu de gestionat. Principala noastră preocupare a fost atunci pentru copii. Ei erau cu noi în mașină, dar nu și-au dat seama foarte bine de ce se întâmpla. S-au speriat pentru că au fost luați de lângă noi, duși la spital; a fost greu.  Impactul psihologic a fost mare atunci și ne-a luat ceva timp să trecem peste el”, a declarat Cristina Huidu.

citește și...