VIDEO / Accesoriul inedit cu care a apărut Alexandra Ungureanu la emisiunea lui Cătălin Măruță. ”Sunt făcuți de tine?”

26.01.2021, 14:51
VIDEO / Accesoriul inedit cu care a apărut Alexandra Ungureanu la emisiunea lui Cătălin Măruță. ”Sunt făcuți de tine?”

Alexandra Ungureanu a apărut cu un accesoriu inedit în platoul emisiunii pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV.

Alexandra Ungureanu a fost invitată în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde și-a promovat și noua piesă – ”Dacă n-am fi împreună”. Pentru apariția la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV, Alexandra Ungureanu a ales o ținută de culoare mov, la care a accesorizat un element inedit pe față – niște ochelari atipici. ”Sunt făcuți de tine?”, a întrebat-o Cătălin Măruță pe cântăreață.

”Nu sunt făcuți de mine. Sunt făcuți special pentru clipul meu nou. Și am zis să-i pun la tine pentru că aici se perindă tot felul de prezențe stilate și trebuie să vii mereu cu ceva wow”, a spus artista. ”Te referi la Iulia Albu?”, a întrebat-o Cătălin Măruță. Alexandra Ungureanu a răspuns: ”Da. O să-i arătați că am fost pe aici? Sper să-i placă, pe bune, sper să-i placă. O să sufăr un pic (n.r. dacă nu-i place), de ce să nu zic”.

Alexandra Ungureanu a câștigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Șase vedete au concurat în finala ultimului sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Finala competiției a avut loc în data de 19 decembrie 2020, și a fost câștigată de Alexandra Ungureanu.

“Este ceva ce mi-am dorit mult! Am luptat, am muncit mai mult decât am luptat. Atâția oameni au venit spre mine, m-au cunoscut, m-au descoperit ca om, deși cânt de atâția ani, dar eu am fost o revelație în acest concurs și nu îmi vine să cred… Și asta am învățat, oricând poți să o iei de la zero, oricând te poți reiventa, oricând, în momentul în care crezi în tine, poți face diferența”, a mărturisit artista pentru wowbiz.ro.

“Nu m-am gândit că o să câștig marele premiu. Când am intrat în luptă, mi-am dorit să rezist cât mai mult. Știam că este un reality-show și eu merg în televiziune de atâția ani de zile, nu am mai mers la reality și am știut că o să mă scoată total din zona mea de confort. Au fost momente când am plâns, după au fost momente în care am vrut să renunț, au fost momente în care am descurajată total și nu am avut încredere în mine. De fiecare dată mi-am găsit puterea. A fost mai wow decât atunci când eu lansam hit-uri de mare succes”, a completat ea.

citește și...