Gabriela Cristea dă amănunte despre ce s-a petrecut în familia ei. ”Ne-a fost foarte greu. Am stat cu sufletul la gură timp de zece zile”

25.06.2020, 10:52
Gabriela Cristea dă amănunte despre ce s-a petrecut în familia ei. ”Ne-a fost foarte greu. Am stat cu sufletul la gură timp de zece zile”
abriela Cristea dă amănunte despre ce s-a petrecut în familia ei. ”Ne-a fost foarte greu. Am stat cu sufletul la gură timp de zece zile”

Gabriela Cristea a povestit prin  ce momente teribile a trecut după ce soțul ei a intrat în contact cu Marcel Pavel, în așteptarea rezultatului de la testul pentru coronavirus.

Tavi Clonda a filmat cu Marcel Pavel pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, și s-a testat imediat pentru coronavirus, rezultatul fiind negativ.  Însă, până la aflarea rezultatului de la test, familia Gabrielei Cristea a trecut prin momente extrem de dificile.

”În acest moment, totul este bine, Tavi este în afara oricărui pericol, și-a făcut două teste, care au ieșit negativ, și, în sfârșit, putem răsufla ușurați. Nu vă ascund însă că ne-a fost foarte greu. Am stat cu sufletul la gură timp de zece zile!!! Am luat la rând etapele… Foarte dificil totul, fiindcă și-a pus amprenta partea psihologică”, a declarat Gabriela Cristea pentru wowbiz.ro.

”Mă gândeam, Doamne…dacă Tavi și eu vom avea probleme, ce vom face cu fetele, ne vom interna toți patru! Micuțele noastre sunt obișnuite să fie libere, să se joace în curte, în mediul lor, nici nu voiam să mă duc mai departe cu gândul! Bine că totul este în regulă și putem sta liniștiți.

Bine, eu știu că soțul meu s-a protejat cât a putut la filmări și contează lucrul acesta, însă, se putea întâmpla orice și oricui, doar vedem și noi cum este situația. Este foarte dificil pentru cei care au probleme, Tavi vorbește cu ei în fiecare zi și îi spun ce greu le este în spital”, a mai spus vedeta de televiziune.

Mai multe vedete de la Antena 1, infectate

La trustul Antena 1, zilele acestea, mai multe vedete au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus.  De altfel, mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Este vorba de Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir. Alina Pușcaș a fost internată în spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”. O parte dintre vedetele infectate cu COVID-19 se află internate la Institutul Matei Balș din Capitală.

citește și...