Gabriela Cristea, mărturisiri despre unul dintre cele mai dificile momente din viața sa. ”E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu”

17.05.2020, 15:23
Gabriela Cristea, mărturisiri despre moartea mamei sale. ”E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a fost în centrul atenției în urmă cu ani când nu a fost prezentă la înmormântarea mamei sale.

Gabriela Cristea nu a avut o relație apropiată cu părinții ei. De altfel, vedeta nu a fost prezentă la în mormântarea mamei ei, Didina Cristea, care s-a stins din viață în urmă cu foarte mulți ani. Didina Cristea a murit în iunie 2010, la vârsta de 57 de ani.

Gabriela Cristea a mărturisit într-un interviu, potrivit spynews.ro, că la acel moment a fost o presiune uriașă pe ea și a decis să nu-și conducă mama pe ultimul drum.

”A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de exlicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu, iar legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum când nu mai este nu o să le povestesc. Mi se par prea intime”, afirma Gabriela Cristea la emisiunea ”Acces Direct”, conform sursei citate.