A murit tatăl Ralucăi Podea. Suferință fără margini pentru vedetă

08.05.2022, 12:46
A murit tatăl Ralucăi Podea. Suferință fără margini pentru vedetă
A murit tatăl Ralucăi Podea. Suferință fărtă margini pentru vedetă

Raluca Podea trece prin momente extrem de grele. Tatăl vedetei a murit. Raluca Podea a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare. Tatăl Ralucăi Podea a fost diagnosticat în urmă cu trei ani, cu o tumoră la stomac. După sărbătorile pascale, Raluca Podea explica, la TV, că starea tatălui ei era una extrem de gravă.

Suferință fără margini pentru Raluca Podea. Tatăl vedetei a murit.

Tatăl Ralucăi Podea era foarte bolnav.  La o emisiune TV, după sărbătorile pascale, aceasta explica că starea lui era una foarte gravă.

A murit tatăl Ralucăi Podea. ”Te rog, Doamne, lasă-l pe tatăl meu să doarmă în bratele tale iubitoare”

Raluca Podea a transmis un mesaj sfâșietor în mediul online după moartea tatăl său. ”Doamne! Te rog, tine-l pe Tata in bratele tale iubitoare si lasa-l sa se odihneasca in pace in raiul tau frumos. De asemenea, anuntă-l ca fiul/fiica lui il tine mereu în rugaciunile sale. Te rog, Doamne, lasa-l pe tatal meu sa doarma în bratele tale iubitoare. Dumnezeu sa te odihnească in pace si lumină Tata!”, a scris ea per contul de socializare.

De curând, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, Raluca Podea a vorbit despre starea în care se afla tatăl său. Acesta a fost diagnosticat în urmă cu trei ani, cu o tumoră la stomac.

”Doctorii ne-au spus să ne pregătim de ce e mai rău, înainte de sărbători. Toată lumea mă întreba despre tata, cum e și am preferat să vin și să vorbesc despre asta. Starea lui s-a agravat foarte mult. E pur și simplu ca o legumă, nu se mai poate uita la televizor… Starea lui s-a degradat acum câteva luni, după ce a făcut COVID. L-au intubat, a fost o perioadă mai dificilă, a trecut cu bine. Au fost momente când mă suna și îmi cerea ajutorul (…) Tata are 40 de kilograme. Tumora este foarte mare, are semi-pareză pe partea dreaptă”, spunea Raluca Podea, potrivit click.ro.

 

 

citește și...