Raluca Podea, în lacrimi din cauza tatălui său! Bărbatul suferă de o boală incurabilă: „Tata nu știe nici în ziua de astăzi ce are”

30.04.2022, 21:46
Raluca Podea, în lacrimi din cauza tatălui său! Bărbatul suferă de o boală incurabilă: „Tata nu știe nici în ziua de astăzi ce are”

Raluca Podea trece prin momente cumplite, asta pentru că tatăl său este grav bolnav. Medicii au anunțat-o pe blondină că tatăl ei nu mai are mult de trăit. În cadrul unei emisiuni tv, vedeta a povestit că îi este alături în permanență părintelui său.

Tatăl Ralucăi Podea are probleme mari de sănătate

Raluca Podea a dezvăluit că tatăl ei suferă de o boală incurabilă! Din nefericire, medicii îi dau din ce în ce mai puține șanse de supraviețuire. Invitată în cadrul emisiunii ‘Teo Show’, ea a vorbit pentru prima dată despre suferința prin care trece în ultima perioadă.

În urmă cu trei ani, doctorii i-au spus tatălui ei că mai are doar doar 9 luni de trăit. Din cauza tratamentului pe care l-a primit, tatăl Ralucăi Podea se luptă în continuare pentru viața lui. Până în prezent, Raluca Podea nu i-a spus părintelui său de ce boală suferă.

„A fost acum trei ani, pur și simplu, mi-a zis că are cancer. Nu m-a luat pe ocolite, șocul a fost foarte mare. Nu pot să îl depășesc. Mi s-a făcut rău, am leșinat, am stat, mi-am revenit și abia după aceea a stat să îmi explice niște chestii. Mi-a sugerat să nu îi zic ce diagnostic are. Să îi ascund. El nu știe nici în ziua de astăzi ce are. Atât de multă încredere are în mine și atât de mult a sperat în mine, încât nu s-a gândit că o să îi ascund și nu o să îi spun niciodată ceea ce are.”, a spus Raluca Podea la Antena Stars.

Bărbatul nu știe nimic despre boala care îl macină

Bărbatul știe de la fiica lui că are probleme de sănătate datorită unei gastrite la stomac.

„Nimeni nu i-a dat mai mult de trăit de 9 luni. A trăit trei ani, poate a trăit și din cauza medicilor, am alergat cu el, i-am făcut terapii, am făcut operații în care să îi mai ușurez situația și boala. Lui i-am spus că a avut o gastrită la stomac, pe el îl doare acum mâna că a avut semipareză la mâna dreaptă.”, a mai spus blondina.

citește și...