A murit tatăl Oanei Sîrbu. Mesajul dureros transmis de vedetă

27.12.2021, 12:53
A murit tatăl Oanei Sîrbu. Mesajul dureros transmis de vedetă

Binecunoscuta artistă Oana Sîrbu, în vârstă de 53 de ani, este în doliu. Tatăl vedetei, actorul de pantomimă Romulus Sîrbu, a încetat din viață. Tatăl Oanei Sîrbu avea 86 de ani. Oana Sîrbu a transmis un mesaj plin de durere după dispariția tatălui ei. În vara anului trecut, Oana Sîrbu a trecut printr-un alt moment extrem de greu, atunci când mama sa s-a stins di viață.

Oana Sîrbu este în doliu. Tatăl său, actorul de pantomimă Romulus Sîrbu, a încetat din viață înainte de Crăciun. Acesta avea 86 de ani.

Pe o rețea de socializare, Oana Sîrbu a transmis un measaj după dispariția tatălui său.


A murit tatăl Oanei Sîrbu. ”Dacă aveai un pic de răbdare”

„Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel care ți-ar fi plăcut tare…”, este mesajul scris de Oana Sîrbu în mediul online, potrivit revistei Avantaje.

Și Teatrul Constantin Tănase a transmis un mesaj, pe Facebook, după moartea lui Romulus Sîrbu.

Oana Sîrbu, despre moartea mamei sale. ”O lună am încercat să o salvez”

Oana Sîrbu a trecut printr-o altă tragedie și în vara anului trecut, când mama sa a încetat din viață. Aceasta s-a stins din viață în luna august a anului trecut.

„Problemele cu ea au început în urmă cu câțiva ani, vârsta și-a spus practic cuvântul. Am ajutat cât am putut pe partea medicală. Anul acesta, în august, se face un an de când mama a murit. O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea”, a declarat vedeta la o emisiune TV.

 

citește și...