A murit tatăl Marei Bănică! Mesajul dureros al vedetei: „Te iubesc până la cer”

17.11.2022, 17:18
A murit tatăl Marei Bănică! Mesajul dureros al vedetei: „Te iubesc până la cer”
A murit tatăl Marei Bănică! Mesajul dureros al vedetei: „Te iubesc până la cer”

Tatăl Marei Bănică s-a stins din viață! Vedeta de televiziune trece prin cele mai dureroase momente din viața ei după ce tatăl său a pierdut lupta cu viața, în această dimineață. 

Mara Bănică este dărâmată de durere! Părintele ei a decedat pe 17 noiembrie, la vârsta de 71 de ani. Jurnalista și tatăl ei aveau o relație foarte bună. La câteva ore de la decesul bărbatului, ea a scris un mesaj dureros pe rețelele de socializare, în care exprima regretul că tatăl ei a murit mult prea devreme.

Tot pe Facebook, vedeta a anunțat că trupul neînsuflețit al tatălui ei va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, vineri, 18 noiembrie, la ora 14.00. El va fi înmormântat sâmbătă, la ora 12.00.

Tatăl Marei Bănică a murit

„Tata s-a stins astazi dimineață. Suntem șocati. Anesteziați. Muți de durere. Îl vom depune mâine, la ora 14.00, la biserica Sfântul Gheorghe Nou. Slujba de înmormântare va fi sâmbătă, la ora 12.00, la biserică. 

Dumnezeu să te Ierte și să te odihnească, tati! Te iubesc până la cer, acolo unde te-ai dus acum, și înapoi. Îti mulțumesc pentru tot ce sunt. Pentru că tot ce sunt îți datorez tie.”, a fost mesajul postat de Mara Bănică, pe rețelele de socializare.

Anul trecut, Mara Bănică le transmitea public părinților săi cât de mult îi iubește și cât le mulțumește că au fost mereu alături de ea. Ea îi mulțumea în special tatălui său.

„M-a învățat să merg, să înot, să pescuiesc, să citesc cartea și abia apoi să văd filmu. M-a învățat să râd, m-a mângâiat când am plâns. Mi-a arătat marea pentru prima oară. A trăit doar pentru mine mai mult de jumătate din viața lui”, scria la acea vreme jurnalista.

citește și...