De ce a acceptat Mara Bănică să participe la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”E singura cură de slăbire plătită din lume”

15.08.2022, 14:38
De ce a acceptat Mara Bănică să participe la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”E singura cură de slăbire plătită din lume”
De ce a acceptat Mara Bănică să participe la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Jurnalista Mara Bănică se numără printre vedetele care participă la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va fi difuzat în curând de postul de televiziune Pro TV. Aceasta a explicat de ce a acceptat să participe la emisiunea respectivă. ”E singura cură de slăbire plătită din lume”, a declarat Mara Bănică.

Mara Bănică concurează în noul sezon al emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care urmează să fie transmis în curând de postul de televiziune Prro Tv. Emisiunea este prezentată de Adela Popescu și Cabral, iar la show sunt însscrise 12 vedete.

Mara Bănică este una dintre concurente. Aceasta a explicat de ce a acceptat să fie concurentă la emisiunea respectivă.

De ce a acceptat Mara Bănică să participe la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Mă uit la orice reality, îl mănânc pe pâine, știu tot”

„Am primit-o cu mare bucurie (n.r. propunerea de a participa în show). Primul lucru la care m-am gândit a fost: ”Doamne, mai am 20 de kg de dat jos după sarcină, e șansa mea!”. E singura cură de slăbire plătită din lume. Nu pot să țin dietă, nu mai pot! Ideea de reality-show îmi place foarte mult. Am mai avut ocazia, dar n-a fost să fie la momentul respectiv”, a declarat Mara Bănică la Pro TV, notează revista Unica.

”Mă uit la orice reality, îl mănânc pe pâine, știu tot. Mă gândesc după dacă poate sunt tâmpită pentru că le văd și de două ori, și în reluare. Mi se pare că oamenii se arată cam așa cum sunt, când reality-ul este pe bune, iar la noi chiar sunt”, a mai spus jurnalista.

Ce vedete participă la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea de a paticipa la emisiunea care va fi difuzată în cuând de Pro TV.

Nume cunoscute din toate domeniile își vor împinge la maximum limitele psihice și fizice în cadrul show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care urmează să fie difuzat în curând de postul de televiziune Pro TV. Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

citește și...