Marcel Pavel este în doliu. Mama artistului a încetat din viață

11.08.2021, 10:47
Marcel Pavel este în doliu. Mama artistului a încetat din viață
Marcel Pavel este în doliu. Mama artistului a încetat din viață

Cântărețul Marcel Pavel, în vârstă de 61 de ani, este în doliu. Mama artistului a încetat din viață. Marcel Pavel a transmis un mesaj sfâșietor pe contul de socializare după ce mama sa s-a stins din viață. ”Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor”, a scris cântărețul pe contul său de socializare.

Durere fără margini pentru binecunoscutul artist Marcel Pavel. Mama cântărețului a încetat din viață.

Anunțul a fost făcut de Marcel Pavel pe contul său de pe o rețea de socalizare.

Marcel Pavel este în doliu. ”Am avut mereu această teamă”

Mesajul lui Marcel Pavel după dispariția mamei sale este sfâșietor.  Artistul a primit numeroase mesaje de condoleanțe în mediul online.

”Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! DRAGA MEA MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEȚII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR PRINTRE STELELE ETERNITAȚII! ADIO… SAU LA REVEDERE SCUMPĂ MAMĂ!????????????????????”, a scris Marcel Pavel pe Facebook.

Marcel Pavel este căsătorit și are trei copii

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei. Deși sunt căsătoriți de 28 de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă.

Violeta, partenera de viață a artistului, a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Marcel Pavel. ”Pe sotul meu (viitor, pe atunci) l-am cunoscut in ’92. Uite, si atunci traiam vremuri tulburi, cu multe schimbari, insa atunci aveam incredere ca sunt schimbari in bine! (acum, din pacate, se lucreaza intens la distrugerea increderii in orice). Eram si tineri( mai ales eu?) Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost intotdeauna charismatic si a reusit sa-mi patrunda in minte si in inima. Dar nu, nu ma vedeam langa el, si cum as fi putut spera: eu balerina, el cantaret…nu era o combinatie castigatoare! Acum, dupa 28 de ani si 3 copii impreuna, pot sa spun ca, probabil, m-am inselat… Probabil!”, a declarat soția lui Marcel Pavel pentru femeide10.ro.

citește și...