A murit „Ion Șmecherul”, ciobanul făcut celebru în vloggurile fraților Sterp. Care este cauza morții

02.12.2021, 11:43

„Ion Șmecherul”, cioban devenit cunoscut pe YouTube, a murit pe 1 decembrie. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de Iancu Sterp, fratele cântăreţului Culiţă Sterp.

„Ion Șmecherul” a devenit cunoscut oamenilor de pe YouTube, în urma aparițiilor în vloggurile lui Iancu Sterp. Prima dată când a apărut într-un clip video a fost în urmă cu șase ani. Una dintre cele mai cunoscute replici ale acestuia a fost „Am trei rânduri de creier”.

Potrivit lui Culiţă Sterp, unul dintre cei mai cunoscuți ciobani din România a murit din cauza băuturii.

Culiţă Sterp: „De o lună de zile era în concediu”

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut să îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu când ești dependent. El de o lună de zile era în concediu și a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în comă alcoolică și din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a transmis Culiţă Sterp pe Facebook.

Iancu Sterp l-a ajutat pe ciobanul din Miercurea Sibiului să își ridice o casă.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casă lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima dată avea propria lui locuința. Cu durere în suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea să zâmbim, Ion smecherul, a încetat din viața!

Vestea proastă am primit-o chiar acum și voiam să o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp într-o postare pe Facebook.

Mesajul transmis de Culiță Sterp

Culiță a vorbit în mesajul postat și despre cei care vor rămâne în casă.

“Dumnezeu să-l odihnească în pace!  Casă o să-i rămână fraților lui și nepoților”.

 

 

citește și...